Szuwar Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 2 sztuki, Na pewno do momentu poznania ostatecznej ceny sie nie rozmyślę, ale jak będzie z d*** to rezygnuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ITpro Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Ja się piszę na jedną sztukę dla P5B Deluxe :) . Tylko żeby cena była normalna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 dla mnie jeden lub dwa bloki zależy od ceny oczywiście na p5b dlx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michbar Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 Ja wezmę na 100% nawet jak będzie po 100zł za sztukę. Dwa bloczki na P5N32-E SLI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misyo Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Gdyby ktoś mi odpowiedział w końcu czy na asusa p5w DH deluxe bedzie pasowało to bym wiedział czy zamawiam czy nie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Misyo napisał(a): Gdyby ktoś mi odpowiedział w końcu czy na asusa p5w DH deluxe bedzie pasowało to bym wiedział czy zamawiam czy nie...powinien pasować zleży czy bedą wcięcia żeby przykryć całe mostefy (w przypadku p5b dlx) czy bedą bez wcięć w kształcie fabrycznego radiatorka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DocPL Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 No więc tak - Misio popełnił 2 bloczki na mosfety dla mnie UWAGA wymiary bloczków na mosfety: Większy : długość 90mm szerokość 19mm, przekątna poiedzy otworami mocującymi 83mm (mierzona od środka dziury) Mniejszy: długość 80mm szerokość 19mm, przekątna poiedzy otworami mocującymi 75mm (mierzona od środka dziury) Nie wiem jak z płytami z tytułu tematu ale proponuje pomierzyć radiatory mam wrażenie że któryś będzie pasował. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 OK, pytanie za 101 punktow: czy ktorys z mosfetow pasuje na gorna sekcje mosfetow Asusa Commando (jest inna niz w P5B) :?: Drugie pytanie - czy beda jakies domowienia :?: :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobih Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 wlasnie. domowienia ;]. mozecie podac dokladny rozstaw kolkow? zmierzylbym na p5k, byc moze sa te same co na p5b. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek-o Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 hmmm, mam pytanie, jaki jst koszt takich bloków na mosfety (górne i te po lewej) dla p5b deluxe ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio350 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 ja też jestem chętny asus p5b dlx 1 szt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Temat umarl :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...