integralny Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Chce kupic router - aby podlaczyc przez karte sieciowa kablem jeden komputer stacjonarny i bezprzewodowo laptopa. w jaki sposob to zrobic ? cyz to jest bezpieczne rozwiazanie ? czy sasiad nie bedzie mogl pobierac internetu ode mnie ? jak tozainstalowac krok po kroku ? prosze o informacje. ewentualnie w jaki inny sposob mozna podlaczyc dwa komputery do internetu z kablowki. powiedziano mi ze kabel usb jest krotki i ze musze kupic jakies urzadzenie. pomyslalem orouterze alemoze jest jeszcze cos innego. juz troche czytalem o routerach.ktory polecacie mi wybrac ? D LINKA ? czy TPLinka ? czy moze Pentagram ? mowie ocenie w granicach 200 zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakuś_ Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 juz troche czytalem o routerach.ktory polecacie mi wybrac ? D LINKA ? czy TPLinka ? czy moze Pentagram ? mowie ocenie w granicach 200 zlJak kupowałem ostatnoi router to troche rozeznałem sytuacje i tak ponoć Asmax i D-link są bardzo, ale najbardziej polecano mi 3COM'a (i tak wybrałem)... 3 COM 3CRWER100-75 kupiłem za 214złotych... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiPhO Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 za 230 znajdziesz linksysa wrt54g.. i lepszego nie ma w instrukcji do routera bedzie napisane jak to podlaczyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
integralny Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 w jaki sposob podlaczyc sie do netu laptopem podneostrade z uzyciem tego routera ? czy trzeba jakies dodatkowe kable dokupic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiPhO Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 a to nie do neo musialbys miec jeszcze modem np cellpipe z allegro uzywany za okolo 60 zyko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...