regaciarz Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 (edytowane) Ojciec obiecał dołożyć mi do urzązdenia więc wyszło 600zł :D zależy mi na jak najlepszej jakości skanu i druku, więc raczej hp, urządzenie kupuję w sobote, najpóźniej w niedzielę, więc zalezy mi na szybkich odpowiedziach, w makro jest na promocji hp 5610, co to warte, jak dotychczas faworytem był hp c3180, ale teraz mam mętlik w głowie. Mam nadzieję, że to już ostatni mój temat związany z kupnem urządzenia Edytowane 15 Marca 2007 przez regaciarz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swieżak Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Ojciec obiecał dołożyć mi do urzązdenia więc wyszło 600zł :D zależy mi na jak najlepszej jakości skanu i druku, więc raczej hp, urządzenie kupuję w sobote, najpóźniej w niedzielę, więc zalezy mi na szybkich odpowiedziach, w makro jest na promocji hp 5610, co to warte, jak dotychczas faworytem był hp c3180, ale teraz mam mętlik w głowie. Mam nadzieję, że to już ostatni mój temat związany z kupnem urządzenia [/quote no niewiem może byś wzioł canona mp510? Ma 4 osobne zbiorniki z tuszem, drukuje bardzo ładne zdjęcia a zamienniki kosztują tylko 6 zł. Tak szczerze to sam zamierzam ją kupic prawdopodobnie jutro. Nabrałem chętki jak mój brat ją sobie sprawił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...