chudini85 Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Witam niedawno kupiłem kompa: E6400 asus p5b deluxe seagate 250gb galaxy7900gs myszka i klawiature miałem ze starego kompa pod ps/2 Narazie wszystko smigało ładnie (co prawda miałem zastrzezenia do dysku ale forumowicze je rozwiali :P) teraz mam problem z myszka ewentualnie portem ps/2 lub całkiem czyms innym :P Problem jest taki ze w czasie pracy komputera stara myszka pierwszy raz staneła (nic zero ruchu) klawiatura działa poprawnie zero zwiechy programy tez działały! RESTART podziałała znowy troche i to samo! Pozniej restart i juz wcale nie działała!! Pomyslałem myszka padła! DZisiaj kupiłem a4tech optyczną profilaktycznie walnałem formata i sa podobne objawy z tym ze teraz po pewnym czasie nie działa lewy i prawy przycisk myszki (kursor smiga po ekranie normalnie tylko przyciski nie działaja) Restart i działa po jakims czasie (blizej nieokreslonym) znowu to samo i tak w kółko! Czasem pomaga po prostu wyciagniecie myszki z portu i podłaczenie jej jeszcze raz w czasie pracy kompa! Co o tym sądzicie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...