matrox- Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Witam potrzebuje dokladnych opini na tematy 2 coolerow : -Arctic Freezer 7 pro -Arctic Alpine Procesor P4 3 GHz ; obodowa CM Centurion 530 z jednym wiatrakiem 12 cm z przodu Chodzi mi o uzyskanie wzglednej ciszy ... tzn moj boxowy cooler strasznie zmienia obroty co doprowadza mnie czasami do szalu no i ogolnie jak to na boxa nie jest zbytnio cichy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JejoX Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 (edytowane) Witam potrzebuje dokladnych opini na tematy 2 coolerow : -Arctic Freezer 7 pro -Arctic Alpine Procesor P4 3 GHz ; obodowa CM Centurion 530 z jednym wiatrakiem 12 cm z przodu Chodzi mi o uzyskanie wzglednej ciszy ... tzn moj boxowy cooler strasznie zmienia obroty co doprowadza mnie czasami do szalu no i ogolnie jak to na boxa nie jest zbytnio cichy. Jeżeli "potrzebanujesz" pomocy to Ci jej udziele: Zdecydowanie cichszym a zarazem wiele wydajniejszym coolerem jest Freezer.Czego chyba nie trudno jest sie domyślić <_< A jeśli chcesz tych dokładnych opinii to zapraszam do lektury: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=119544 A tak na marginesie....czy nie wydaje Ci sie , że zadałeś pytanie nie tam gdzie trzeba??Czasem warto poświęcić te kilka sekund :mur: na przeglądnięcie forum zanim założy sie temat. http://forum.purepc.pl/index.php?showforum=99 Edytowane 15 Marca 2007 przez JejoX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matrox- Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Przejzalem forum i to ze Freezer jest ichy i wydajny wiem ale nie znalazlem nic o tym Alpine. Jezeli roznica miedzy freezerem a alpine nie bedzie jak przepasc to chyba skusze sie na alpine bo nie mam kasy obecnie .. dzieki :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...