mystery Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 http://allegro.pl/item175534397_w_super_ce...c400_nowe_.html zaskakująco tanio jak dla mnie. warto brać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darksigns Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 ja mam w dualu 2x 512 i sa naprawde dobre :) i tez kupowalem w miare tanio ... 100-150 za kostke :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystery Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 czyli sie oplaca?? _____________ Goscinnie Antek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 Jeżeli nie zależy Ci na OC to bierz, pamięci jak każde inne Goodramy czy Twinmosy w podobnej cenie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozizu Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 Fredek napisał(a): Jeżeli nie zależy Ci na OC to bierz, pamięci jak każde inne Goodramy czy Twinmosy w podobnej cenie ;]tylko wlasnie.. to jest Hynix, wiec teoretyczny o/c powinien byc znacznie wiekszy od przecietnych innych pamieci. czy moze za pozno zrobione uklady? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 Cytat tylko wlasnie.. to jest Hynix, wiec teoretyczny o/c powinien byc znacznie wiekszy od przecietnych innych pamieci. czy moze za pozno zrobione uklady? Hynixy kręcą sie lepiej od przeciętnych GoodRamów czy twinmosów pod warunkiem że są to słynne Hynixy D43 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 Te z aukcji to D43 :) Tylko przy kupnie pamiętajcie, że D43 nie lubią socketu 939 ;] Na nim oc jest koszmarnie słabe [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...