majestiq Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Witam, Mam pytanko do posiadaczy LG L226WT. Kupiłem dzisiaj ten 'monitorek' i w porównaniu do Flatrona 17" to jakaś masakra. Gothic 3 w 1680x1050 w pełnych detalach wygląda po prostu bajkowo :D Jednak, gdy kolory są ciemne na górze wyraźnie widać biały jasny pasek (podświetlenie moniotra) i troche mnie to denerwuje, a w żaden sposób nie udaje mi się tego pozbyć. Chciałem zapytać czy inni posiadacze tego monitora również maja taki problem, czy to ja poprostu miałem pecha i trafiłem na taki egzemplarz. A może tak już jest w tego typu monitorach i nie należy się tym zbytnio przejmować :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majestiq Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2012 Nie chcę za często odświeżać tematu, ale nikt się nie orientuje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...