Mutos Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Co robicie, gdy jesteście źli, wściekli, w<span style="color:red;">[ciach!]</span>ieni itp?? Ja osobiście wypalam niezliczone ilości papierosów, jak jest możliwość to ide się napić czegoś mocniejszego. I słucham głośno muzyki która mnie relaksuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 ide kogos zabic. a tak na serio to wypalanie fajek - slabe rozwiazanie... alkohol - jeszcze gorsze.... muza - spox ja wole isc pokopac pilke o sciane albo ide na rower i sie wyzywam tak, ze jestem zesrany ;) ze zmeczenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 a tak na serio to wypalanie fajek - slabe rozwiazanie... alkohol - jeszcze gorsze.... Ale mnie pomaga. Lepsze to niż siedzieć i truć samemu sobie, nie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 glosno przeklinam, wale w stol i sciane, rozwalam klawiatury i myszki. Oczywiscie fajki itp a potem dla relaksu ziolo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 a tak na serio to wypalanie fajek - slabe rozwiazanie... alkohol - jeszcze gorsze.... Ale mnie pomaga. Lepsze to niż siedzieć i truć samemu sobie, nie??no pewnie ze lepiej truc sobie zycie niz komus, ale dla mnie to sa rozwiazania na krotka mete - ile mozna wypalic petow albo wypic alkoholu? jeszcze zalezy co kogo wqrwia... jak np panienka mnie wqrwia to mam to w doopie. baby nie sa gloopie tylko maja pol mozgu ;) po prostu zlewam <span style="color:red;">[ciach!]</span>ly i sie nimi nie przejmuje. jestem nerwowy ale tez panuje nad nerwami (chyba) w kazdym badz razie ja wole sie wyzyc i przechodzi zlosc... ale kazdy sposob jest dobry o ile dziala i nie szkodzi innym (mi) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Ubieram moj piekny dres, biore besjbola i ide na wycieczke krajoznawcza... ilu ciekawych ludzi mozna spotkac i wogle... a zlosc jak szybko mija.... :D ;) a palenie woodki i picie petow to IMHo sposob na krotaka mete... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laweciarz Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 glosno przeklinam, wale w stol i sciane, rozwalam klawiatury i myszki. Oczywiscie fajki itp a potem dla relaksu ziolo :P Nie chce moralizować, ale zioło na dłuższą metę to nie jest dobre rozwiązanie. Owszem działa, ale poznałem gościa który stosując tę metodę przez ponad półtora roku, doszedł do stanu, że gdy był trzeźwy to wszystko go wqurwiało. Dosłownie wszystko. Cały czas chodził rozdrażniony, a luzował się dopiero po zielsku. Wystraszył się trochę tego i przez trzy miechy nie palił wcale. Teraz pali sporadycznie. Przeszło mu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Zastanawiam sie, dlaczego jestem taki w<span style="color:red;">[ciach!]</span>iony. Szukam przyczyn - konkretnych! I wtedy po kolei obieram je jak cebule, aż są takie małe, że można je tylko pstryknąć! ;) I wtedy znów bardzo długo jestem spokojny. Grunt, to autorefleksja! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Zastanawiam sie, dlaczego jestem taki w<span style="color:red;">[ciach!]</span>iony. Szukam przyczyn - konkretnych! I wtedy po kolei obieram je jak cebule, aż są takie małe, że można je tylko pstryknąć! ;) I wtedy znów bardzo długo jestem spokojny. Grunt, to autorefleksja! czasem jest tak ze na nasze w<span style="color:red;">[ciach!]</span>ienie zbieraja sie setki malych bzdurnych problemow, irytujacych zdazen... i gdzies tak ok 15 -17 (liczac od rana) jestesmy jak kolce w [gluteus maximus] ;) ale grunt to nie dac sie tepej agresji tylko dojsc do przyczyn zlosci, spojzec na sprawy z innego punktu widzenia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Zastanawiam sie, dlaczego jestem taki w<span style="color:red;">[ciach!]</span>iony. Szukam przyczyn - konkretnych! I wtedy po kolei obieram je jak cebule, aż są takie małe, że można je tylko pstryknąć! ;) I wtedy znów bardzo długo jestem spokojny. Grunt, to autorefleksja! czasem jest tak ze na nasze w<span style="color:red;">[ciach!]</span>ienie zbieraja sie setki malych bzdurnych problemow, irytujacych zdazen... i gdzies tak ok 15 -17 (liczac od rana) jestesmy jak kolce w [gluteus maximus] ;) ale grunt to nie dac sie tepej agresji tylko dojsc do przyczyn zlosci, spojzec na sprawy z innego punktu widzenia... Otóż to! My powinniśmy rzadzić naszymi emocjami! Nie one nami! (No, chyba, że są to takie emocje jak radośc itp.) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Ja slucham glosniej muzy, i probuje rozklimic problem ktory mam. Jak sie jeszcze z takim problemem przespac.... naprawde pomaga :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 ...: 1.Wsiadam w auto i ... relaksuję się :) 2. browiec 3. kłade się spac Czasmi łaczę 2 i 3 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Jak sie jeszcze z takim problemem przespac.... czasami spanie z problemem moze byc przyjemne ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 A ja zasiadam do kompa.... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 A ja denerwuje sie "wewnatrz". Nie uzewnetrzniam przewaznie swojej zlosci :) Potem jak pierwsza fala minie mysle sobie ze i tak nic nie zmienie i zycie musi toczyc sie dalej i nie ma co go marnowac na zlosc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Ja wychodzę z domu by nie wk&$wiać żony i nie stresować dzieciaków. Casem biorę rower lub motocykl (sprawdziłem nie wskazane, rower bespieczniejszy nie jeździ tak szybko) Dwa razy z rowerem w takim sanie nadziałem się na po^%anych dresiarzy raz im doj234łem drugi raz oni mi :? Miewałem takie stany gdy rzucałem palenie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 ...: 1.Wsiadam w auto i ... relaksuję się :) 2. browiec 3. kłade się spac Czasmi łaczę 2 i 3 :) Carmageddon? Slipknot + Quake 3 :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 a tak na serio to wypalanie fajek - slabe rozwiazanie... alkohol - jeszcze gorsze.... Ale mnie pomaga. Lepsze to niż siedzieć i truć samemu sobie, nie??no pewnie ze lepiej truc sobie zycie niz komus, ale dla mnie to sa rozwiazania na krotka mete - ile mozna wypalic petow albo wypic alkoholu? jeszcze zalezy co kogo wqrwia... jak np panienka mnie wqrwia to mam to w doopie. baby nie sa gloopie tylko maja pol mozgu ;) po prostu zlewam <font color="#FF0000">[ciach!]</font> i sie nimi nie przejmuje. jestem nerwowy ale tez panuje nad nerwami (chyba) w kazdym badz razie ja wole sie wyzyc i przechodzi zlosc... ale kazdy sposob jest dobry o ile dziala i nie szkodzi innym (mi) Nad nerwami czasem nie wolno panować bo mozna nabawić sie schizofreni ;/ co ja robie jak jestem wsciekly ? -rozwalam stare cedeki o kaloryfer -slucham black metalu ;] -gram w CS -rozpieprzam stare4 radio -ide do znajomych - bynajmniej nie zeby ich zabić ;] -cokolwiek co wpadnie mi do glowy i co jest ok np rower alkochol czasem ok - ale nie za duzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 rzucam czym popadnie a poźniej jestem na siebie bardzo wk.... bo znów będę musiał tą rzecz kupować (np. 8 myszke... :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 ...kiedyś Quakeovałem...dzisiaj Wolfensteinuje w necie lub Unrealuje też w necie bo co może być piękniejszego dla w<span style="color:red;">[ciach!]</span>ionego człowieka jak mnóstwo gibów w zasięgu wzroku...:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 ...kiedyś Quakeovałem...dzisiaj Wolfensteinuje w necie lub Unrealuje też w necie bo co może być piękniejszego dla w<span style="color:red;">[ciach!]</span>ionego człowieka jak mnóstwo gibów w zasięgu wzroku...:PHaha macieX z Fuzz?? Pozdr. tu Quest z dN :> Co na relax? 2 mocne kawy muza glosno i zalanczam wolfa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 A ja ide pograc w kosza!! Albo sie nawalic albo sobie cos gotuje. Rower tez dobra rzecz. Gra ktos z was w kosza??? Nie tylko wtedy kiedy jestescie wku%#$ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 [...]Gra ktos z was w kosza??? Nie tylko wtedy kiedy jestescie wku%#$ja, ale tylko latem i nigdy jak sie wku*wie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Czemu nie zawiesisz sie kilka razy na koszu. Wyjda ci 3 paczki i jest spox. Przynajmniej u mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 nie chce grac z Toba w kosza. bo to bedzie masakra a nie koszykowka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Zabijam sobie pierwszego lepszego schwytanego debila/dresa/sk8a - ulga murowana :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 nie chce grac z Toba w kosza. bo to bedzie masakra a nie koszykowka ;)Czemu jestem kurduplem i musze sie troche nameczyc zanim mi to wyjdzie ale satysfakcja gwarantowana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Zabijam sobie pierwszego lepszego schwytanego debila/dresa/sk8a - ulga murowana :wink: Ty brutalu :twisted: :twisted: :twisted: A nie lepiej poganiac ludzi samochodem po chodnikach??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 A ja wchodze na forum i jade na AMD i ATI :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Gra ktos z was w kosza??? Nie tylko wtedy kiedy jestescie wku%#$ Ja gram, ale przewaznie na wiosne i w lecie czasem podczas jesieni. teraz k* dzisiaj mielismy na W-Fie grac w kosza, to k* "Pokemon" bo tak go nazywamy (nie pytajcie dlaczego), zagadal z babka co z dziewczynaki ma i k* razem z nami miały W-F (w tym tygodniu to juz 2gi na 3 W-Fy jakie mam w tygodniu) i k* nie gralismy w kosza, wqrwia mnie to juz, bo jak my mamy na dyzej sali to ostatnio z dziew ciagle, a jak mamy na mniejszej, gdzie przewaznie w tenisa stolowego gramy, to k*****! nie mozemy do dziew pojsc i miec razem z nimi W-Fu. NaM, k********************* nie wolno ale im tak, to jest k*/*$@^@()$^&( niesprawiedliwe :evil: :evil: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...