Andiw Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 (edytowane) Co tu dużo mówić? Najlepszym określeniem pasującym tu będzie z filmu „Borat” : - Nice :D Czekam na system komentarzy i forum. Może zdradzicie jakieś szczegóły na jego temat? IPB, czy może inny skrypt? B-) --------------- Edit: Mała prośba do ekipy ShackIT możecie wrzucić małą ikonke portalu do paska adresu? :D Przydałoby sie mieć ja od razu na panelu w oprze (za dużo ich juz mam i po prostu je gubię a potem musze szukać) Edytowane 17 Marca 2007 przez Andiv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogniew Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 Co tu dużo mówić? Najlepszym określeniem pasującym tu będzie z filmu „Borat” : - Nice :D Czekam na system komentarzy i forum. Może zdradzicie jakieś szczegóły na jego temat? IPB, czy może inny skrypt? B-) --------------- Edit: Mała prośba do ekipy ShackIT możecie wrzucić małą ikonke portalu do paska adresu? :D Przydałoby sie mieć ja od razu na panelu w oprze (za dużo ich juz mam i po prostu je gubię a potem musze szukać) xD Forum będzie na SMF OK, zrobi się ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 Forum będzie na SMF Jak na darmowy skrypt to jest bardzo dobry. Szkoda ze jest mało modów ( w zależności jakie kto ma potrzeby) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 10....rwa mac....9.....rwa mac....8.....rwa mac Umowcie sie gdzies gdzie macie blisko i strzelcie sobie po mordzie zamiast skrobac zalosna wymiane zdan ktore poziomem prosza o jebniecie ZKU na dwa tygodnie ew. ban :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[cahe] Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 (edytowane) Ja wiem, że XML+JS jest fajne, ale to może wykończyć serwer :P wszystkie zapytania są cacheowane, pozatym nie używam AJAX'a tylko AJAH'a więc XML nie musi być interpretowany ;]. pzdr. 10....rwa mac....9.....rwa mac....8.....rwa mac Umowcie sie gdzies gdzie macie blisko i strzelcie sobie po mordzie zamiast skrobac zalosna wymiane zdan ktore poziomem prosza o jebniecie ZKU na dwa tygodnie ew. ban :| Ale o co chodzi? Coś mnie ominęło? :unsure: Edit: Mała prośba do ekipy ShackIT możecie wrzucić małą ikonke portalu do paska adresu? :D Przydałoby sie mieć ja od razu na panelu w oprze (za dużo ich juz mam i po prostu je gubię a potem musze szukać) Jasne. Właśnie miałem to zrobić i... zapomniałem ;-). Już przekazuje grafikowi. Edytowane 17 Marca 2007 przez [cahe] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andiw Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 (edytowane) Hmm zastanawia mnie tylko, czemu na głównej sa same arty? Nie lepiej żeby w tym miejscu były nowinki ze świata IT? Może to specjalnie, albo jakiś błąd u mnie? <_< @[cahe] Ominęło Cię wiele, ale uwierz mi nie musisz tego żałować <_< Dziękować :) Edytowane 17 Marca 2007 przez Andiv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[cahe] Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 (edytowane) Artykuły, czyli rzecz najważniejsza zajmują najwięcej miejsca, newsy znajdują się po prawej stronie - wystarczy kliknąć, aby przeczytać całość :-). pzdr, Edytowane 17 Marca 2007 przez [cahe] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andiw Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 Powiem tyle: jestem wstrząśnięty waszym rozwiązaniem :P Jeszcze raz powodzenia na nowej drodze B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 (edytowane) wszystkie zapytania są cacheowane, pozatym nie używam AJAX'a tylko AJAH'a więc XML nie musi być interpretowany ;].Dobrze wiedzieć. Ogrom osób po prostu skupił się na najprostsz... tfu najpopularniejszym rozwiązaniu ;) Edytowane 18 Marca 2007 przez Allen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogniew Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 Hmm zastanawia mnie tylko, czemu na głównej sa same arty? Nie lepiej żeby w tym miejscu były nowinki ze świata IT? Może to specjalnie, albo jakiś błąd u mnie? <_<mhm, zgodnie z Twoją sugestią, zmieniliśmy trochę ułożenie strony, teraz jest lepiej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[cahe] Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 No i odpaliliśmy forum ;-).... http://shackit.pl/forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 Teraz jest o duzo lepiej :) [cahe] jesli mozesz daj linki do opisu tego AJAH'a lub jakies info o nim. I to co mi sie na waszym portalu nie podoba : - Top zbyt pusty, gdyby dodaliscie cos do niego bylo by lepiej :) - Skin na forum jest nieprzejrzysty Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andiw Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 mhm, zgodnie z Twoją sugestią, zmieniliśmy trochę ułożenie strony, teraz jest lepiej ? IMHO znacznie lepiej :) Dziękuje również za ikonke :P Na forum zarejestruje się trochę potem, bo czas niestety nie pozwala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 Teraz jest o duzo lepiej :) [cahe] jesli mozesz daj linki do opisu tego AJAH'a lub jakies info o nim. I to co mi sie na waszym portalu nie podoba : - Top zbyt pusty, gdyby dodaliscie cos do niego bylo by lepiej :) - Skin na forum jest nieprzejrzysty Pozdrawiam Tam pewnie bedzie banner reklamowy. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogniew Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 Nie będzie tam żadnej reklamy :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[cahe] Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 Teraz jest o duzo lepiej :) [cahe] jesli mozesz daj linki do opisu tego AJAH'a lub jakies info o nim. www.jquery.com I to co mi sie na waszym portalu nie podoba : - Top zbyt pusty, gdyby dodaliscie cos do niego bylo by lepiej :) - Skin na forum jest nieprzejrzysty Tam pewnie bedzie banner reklamowy. :] Nie będzie tam żadnej reklamy :]@jaro: nigdy nie mów nigdy ;p na topie będą prawdopodobnie ostatnie wiadomości na forum + jakaś szukajka do strony :-). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 Podoba mi się skin. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[cahe] Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Właśnie odpaliliśmy konkurs! :-) http://shackit.pl <= więcej na głównej stronie serwisu! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...