Skocz do zawartości
Gość Kyniek

Posiadacze Evga 680i Chłodzenie Mosfetów

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Chcę wykonać bloczek na mosfety dla EVGA 680i by zastąpić radiatory - o ile zastąpienie większego nie stanowi jakiegoś problemu gdyż są bloczki Innovateka na mosfety - lecz nie ma bloku który by zastępował mniejszy radiator... ja chcę wykonać komplecik bloków by nimi zastąpić oba radiatory :)

potrzebuję :

- rozstaw otworów mocujących radiatory

- wymiary samego radiatora

- bardzo mile są widziane bardziej szczegułowe fotki

P.S. płyty jeszcze nie mam ale chcę mieć bloki jak przyjdzie B-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kynek z tego wynika ze jeśli nie masz gotowego bloku który kopiujesz (tak jak haczyki zjechałeś z MCSu ) to juz sam masz problemy cos wymyślić :blink:

coś zły humerek dziś?? czy czytać nie potrafisz.... ze zrozumieniem....

Dziękuję Zigi_ Myślę że to mi wystarczy - rzeczywiście mało miejsca ale nie jest tak źle :) Mam już pomysł na bloczek - tylko do frezary się dorwę ;) lecz uprzedzam - nie będzie piękny....

Edytowane przez Kyniek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zigi_ Czy mógłbyś zwymiarować też radiator większy?? w podobny sposób - czytnąłem posta Malika o bloczkach od inno na mosfeta i ten bloczek inno na mosfety będzie sprzedawany w zestawie z bloczkiem na SB - tyle że ja nie chcę bloczka na SB bo sobie Channela założę ;) a wygląda na to że samego bloka na mosfety od inno nie będzie można kupić - więc rozwiązanie takie że na mosfety w miejsce większego radiatora też sobie wykonam samodzielnie... Jak wygląd będzie dla Ciebie akceptowalny to mogę zrobić 2 komplety a nie jeden ;)

EDT :

Prostuję powyższe stwierdzenie iż bloki inno będą w kompletach - można kupić osobno :) napisałem by nikogo nie wprowadzić w błąd

Edytowane przez Kyniek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi