timmon24 Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 Dziś rano odpalam sobie sterowniki ATI wchodzę na Monitory i widzę pisze że kabel jest nie podłączony pomimo tego że jest !! w rezultacie nie mogę oglądać filmów na dużym ekranie TV tylko na 17' monitorze :( Stało się to tak nagle ,nic nie grzebałem przy sterownikach ,komputera praktycznie nie używałem przez ostatnie 2 dni -byłem zajęty w pracy a tu nie wiadomo skąd coś takiego ... Czy to wina sprzętu TV OUT na karcie uszkodzony ? sterowniki ? bardzo was proszę o pomoc pozdrawiam thomas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 naprawdę jestem teraz niezle zestresowany ta sytuacją macie jakieś pomysły co zrobić ? Powody mogą być 3 moim zdaniem -padł TV OUT na karcie graficznej -padł TV OUT na TV -kwestia sterowników -stery zwariowały :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 Przede wszystkim nie pisac posta pod postem.... Usun sterowniki driver cleanerem i zainstaluj jeszcze raz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 zrobiłem tak jak mówiłeś ,wcześniej jeszcze normalnie usunąłem z DODAJ/USUŃ windowsowego ale niestety nic nie pomogło . Chciałem jeszcze dodać że próbowałem przeróżne sterowniki począwszy od oryginalnych Catalystów kończąc na OMEGACH Nadal nie może do mnie dojść dlaczego to tak nagle się stało ? mimo wszystko dziękuje za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 a probowales zaznaczyc opcje wymus wykrywanie tv? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 udało mi się uzyskać obraz na TV jednak jego jakoś jest tragiczna ,migotanie itp wszelakie modyfikacje ustawień TV nie pomagają hmmmm wymuszanie wcześniej próbowałem robić ale nic nie dawało ,tak samo z siebie się włączyło tyle że jak mówię ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 IMO walnięty po prostu kabel. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 podłączyłem inny kabel i dokladnie to samo miało miejsce. Teraz obraz niesamowicie pulsuje a jakość gorzej niż katastrofalna . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolos6 Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 Odłącz od TV antenę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 niestety i to nie pomogło ... od tygodnia oglądam filmy na 17' monitorze :( koszmar ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macr0n Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 mam podobny problem, z tym ze u mnie jedyne zmiany jakie zaszly to przejscie z win2000 na xp, kable, wszystkie polaczenia, nic nie ruszalem myslalem, ze to problem sterow, ale sprawdzalem nowe omegi i ngo i jest to samo, nie pamietam jakie mialem wczesniej ale watpie zeby o stery chodzilo, moze sam xp ma jakies dodatkowe opcje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...