Skocz do zawartości
timmon24

Tv Out Nagle Przestał Działa,niewykrywalny

Rekomendowane odpowiedzi

Dziś rano odpalam sobie sterowniki ATI wchodzę na Monitory i widzę pisze że kabel jest nie podłączony pomimo tego że jest !! w rezultacie nie mogę oglądać filmów na dużym ekranie TV tylko na 17' monitorze :(

Stało się to tak nagle ,nic nie grzebałem przy sterownikach ,komputera praktycznie nie używałem przez ostatnie 2 dni -byłem zajęty w pracy a tu nie wiadomo skąd coś takiego ...

Czy to wina sprzętu TV OUT na karcie uszkodzony ? sterowniki ?

bardzo was proszę o pomoc

pozdrawiam

thomas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zrobiłem tak jak mówiłeś ,wcześniej jeszcze normalnie usunąłem z DODAJ/USUŃ windowsowego ale niestety nic nie pomogło .

Chciałem jeszcze dodać że próbowałem przeróżne sterowniki począwszy od oryginalnych Catalystów kończąc na OMEGACH

Nadal nie może do mnie dojść dlaczego to tak nagle się stało ?

mimo wszystko dziękuje za pomoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

udało mi się uzyskać obraz na TV jednak jego jakoś jest tragiczna ,migotanie itp wszelakie modyfikacje ustawień TV nie pomagają

hmmmm

wymuszanie wcześniej próbowałem robić ale nic nie dawało ,tak samo z siebie się włączyło tyle że jak mówię ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam podobny problem, z tym ze u mnie jedyne zmiany jakie zaszly to przejscie z win2000 na xp, kable, wszystkie polaczenia, nic nie ruszalem

myslalem, ze to problem sterow, ale sprawdzalem nowe omegi i ngo i jest to samo, nie pamietam jakie mialem wczesniej ale watpie zeby o stery chodzilo, moze sam xp ma jakies dodatkowe opcje?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi