SZZCZYPIOR Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Witam mam pytanko! wiec tak mamy siec 5osob! serwer jest u kumpla i postawiaony jest na nim 98 ja jesli mam ME lub 98 to wszystko gra on widzi mnie i wszystkich !Ale jak ja zminiam na XP- to on nic nie widzi opocz mnie jak jest a ja tylko jegoi serwer--- natomiast jak wylaczy kompa to ja widze wszystkich i nie ma problemow ! nie wiemy co jest grane i jak to ustawic aby bylo oki!czyli on widzi wszystkich a ja ma nadal XP:-)!!xp zachowuje sie tak jak by chcial byc pierwszy!czy to przez to ze na serwerze jest 98??pomozcie prosze !ja chce miec xp!i chce aby bylo oki!co zminic aby wszystki dzialalo!!jak nalezy!!dzieki wielkie za pomoc! :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Stary, trochę poszanowania dla polskiej gramatyki, interpunkcji i składni logicznej. 4 Razy czytałem Twojego posta i nie wiem za ch.uja o co Ci chodzi :evil: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Witam mam pytanko! ja chce miec xp!i chce aby bylo oki!co zminic aby wszystki dzialalo!!jak nalezy!!dzieki wielkie za pomoc! :P nie widze problemu, wez swoja instrukcje z twojej orginalnej kopii xp, tam jest numer pomocy microsoftu, i zadzwon do nich, na pewno ci pomoga :wink: a tak powaznie to w xp jest kreator sieci lokalnych, pobawcie sie tym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZZCZYPIOR Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 wielkie dzieki !!teraz bedzie juz oki!! 8O :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...