Orgiusz Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 a nie da siętak przekręcić tego rodzaju radiatorów, żeby listki były nad a nie pod kartęgrafiki? transport energii w górę jest przecież wydajniejszy :P widzialem juz jakis tak iradiator wlasnie tak modyfikowany tylko nie pamietam jaki :( Przyjzyj sie raz jeszcze VNF 100. A inne ktore widzialest to pewnie HR-03 i modyfikowany Evercool. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przelip Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 Czy na Zalman VNF100 da się założyć na 8800GT? Próbował ktoś takiego zabiegu? Jeszcze jedno pytanie czy można do tego coolera zamocować jakiś wentyl np 120? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pęczuś Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2008 Powie mi ktoś czy smiga na HD4870 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taboret1 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Witam Mam jedno pytanie- gdzie można kupić chłodzenie VNF100? Szukałem jakiegoś sklepu godzinami i nic:/ Wszędzie oferta nieaktualna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...