asdfman1 Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 Posiadam Toshibe Satellite A100-036 (PSAAN) , był na nim Vista - jest XP. Potrzebuję sterowniki (program) do zarządzania energią - ustawianie trybów (oszczędny, normalny itd..) i żeby wyłączyć monitor, bo nie mam pojęcia jak to zrobić... Szukałem na stronie Toshiby, ale wszystko co jest do mojego modelu to pod Viste i nie wiem jak nazywa się ten program. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 (edytowane) Notebook Hardware Control (NHC) Notebook Hardware Control helps you to: - control the hardware and system power management - prolong the battery lifetime - cool down the system and reduce power consumption - monitor the hardware to avoid system failure - make your Notebook quiet http://www.pbus-167.com/ Tryb opoznienia wylaczania monitora ustawilem w zakladce ZASILANIE. Edytowane 16 Marca 2007 przez Andi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asdfman1 Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 Dzięki. Fajny program, tylko jak ustawić żeby "ręcznie" wyłączyć/włączyć monitor - tak jak deskopa guzikiem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 (edytowane) Chyba nie ma takiej mozliwosci, ja otwieram: wlasciwosci pulpitu, pozniej screen saver i zakladke power. Tam ustawiam wylaczanie monitora po kilku minutach, w zupelnosci mnie to zadowala. Jest tam takze opcja, co ma lapik robic w przypadku zamkniecia klapy LCD. Edytowane 16 Marca 2007 przez Andi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...