Wofek Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 Jakich programów używacie do monitoringu temperatur, napieć, RPM wentylatora ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 Tylko i wylacznie SpeedFan :) http://www.almico.com/speedfan.php Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeman Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 A ja 'Via Hardware Monitor' :) Dlatego, ze moze wylaczyc kompa jak temp. procka przekroczy ustalony limit (a moja plyta tego nie ma) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cana Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 motherboard monitor v5 o zawsze / czyli od kąd mam płyty na via / pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 Ja uzywam CPUCooL ver. 6.2.2 juz raz uratowal mi to procesor przed spaleniem, po prostu wylaczyl komputer. Z pocztatku nie wiedzialem co jest grane czemu komp sie wylaczl, okazalo sie ze padl wiatrak na procesorze, a procesor sie nagrzewal... uff bylo goraco. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 2 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2002 u mnie SpeedFan nie dziala..... ale jak dla mnie najlepszy jest MBProbe :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 2 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2002 Asus Probe - temperatura procesora, plyty, obroty wiatraczka i napiecia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 2 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2002 Jakich programów używacie do monitoringu temperatur, napieć, RPM wentylatora ? Ja używam Motherboard Monitor'a 5 :) Szczerze polecam ową palikację. Jest do pobrania z http://mbm.livewiredev.com :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 2 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2002 skad zassac najnowsza wersje Via Hardware Monitor mam 2.04 a 2.05 pokazuje mi na odwrot... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...