Gość Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 Witam Mam problem z nokią 2610, a oto pokrótce opisze awarie: Otóż gdy chce do widomości MMS dołączyć jakiekolwiek zdjęcie, obrazek to telefon się wyłącza a następnie samoczynnie się włącza. Wygląda to mniej więcej tak. Piszem MMS-a mogę dodawać dźwięki i tekst ale gdy chce dodać grafikę telefon dostaje zwis na 3-5 sek, a następnie wyłącza się wyświetlacz i podświetlenie, telefon nie reaguje na żadne polecenia z klawiatury, kilka sekund cisza a potem się włącza nie prosząc o PIN. MMS-y ze zdjęciami dochodzą do mnie bez problemu, kiedyś normalnie wysyłał grafike w mms-ach a później cos mu odwaliło, próbowałem juz też różnych ustawień konfiguracji. Dla dopełnienia dodam, że telefon mam od grudnia i działa on w sieci Orange i na ta włąsnie sieć ma sim-Locka złożonego. Wiec zadam pytanie co to może być bo nie chce mi się nieść telefonu na serwis jeżeli napiszą mi UNS albo okaże się ze jest to coś banalne do zrobienia. Dzięki i Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 100% wina softu, albo daj na gwarancje albo idź do serwisu - za 15zł powinni zrobić na miejscu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiera1 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 a ja mam taki problem: Włączam telefon, wpisuje pin, ustawiam godzinę... i się wyłącza. To też soft? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCat Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Jeżeli wyłącza się zawsze w tym samym miejscu, to jest to błąd w oprogramowaniu. Jeżeli wyłącza się różnie, to może to być soft albo juz uszkodzenie elektroniki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...