semprini1 Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 Witam Szukałem w specyfikacji karty, ale nie podano tam rozdzielczości 1440x900 (panorama 19 cali), a właśnie chcę kupić LGka 194WT i nie wiem czy nie będzie problemów z grafą. Jeśli nie da się na Rivie odpalić tej rozdzielczości to jaką byście polecali najtańszą grafikę która sobie z tym poradzi. GF 2 Ti da rade :)? pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 Riva TNT 2 którą dawno miałem obsługiwała wszystkie rozdzielczości o jakich pomyślałem :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
semprini1 Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 A testowales panoramiczna jakas rozdzielczosc?? To by byla cenna informacja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 A testowales panoramiczna jakas rozdzielczosc?? To by byla cenna informacjaTak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 Czemu to jest w Monitorach :?: :mur: retoryczny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...