Imperator Kret Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 HPPS jest lepszy niż Eheim 1048 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 Wersja Black Pearl raczej nie będzie kosztować 400 Euro ale prędzej koło 2400 Euro bo z tego co wiem ma mieć dwie grafy 8800GTX BP w zestawie + właśnie cały komplet bloków Inno. A masz ta wiadomosc potwierdzona ? Raczej chyba nie, bo nie slyszalem o takim zestawie o ktorym wspomniales. Osobiscie po rozmowie z przedstawicielem EVGA, wiem ze zestaw Black Pearl to bedzie: plyta glowna z blokami na nb, sb i pwm w cenie okolo 400 eur - i to jest potwierdzone :wink: HPPS jest lepszy niż Eheim 1048 :) Jest mocniejsza bo ma zmodyfikowany wirnik :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 To drogo wychodzi, 400eur+ VAT - ~900zł na mobo, czyli po ~330zł na blok PWM/NB/SB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 To drogo wychodzi, 400eur+ VAT - ~900zł na mobo, czyli po ~330zł na blok PWM/NB/SB Jakie 900zl ?? Przy dzisiejszym kursie 3.93 x 400 = 1572 plus podatek i marza sklepu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 Jakie 900zl ?? Przy dzisiejszym kursie 3.93 x 400 = 1572 plus podatek i marza sklepu :) rozbil to na czesci :) 900 + 3*300 =~1572*1,22 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 chyba komuś uderzyła woda sodowa do głowy, tylko nie wiem czy eVGA czy Inno :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 chyba komuś uderzyła woda sodowa do głowy, tylko nie wiem czy eVGA czy Inno :P pewnie glowa evga sie stuknela razem z glowa inno i mamy co mamy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogniew Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 To drogo wychodzi, 400eur+ VAT - ~900zł na mobo, czyli po ~330zł na blok PWM/NB/SB a nie mówiłem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 Cena zaporowa - juz widze te tlumy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 Niestety Twoje na wierzchu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 Malik, wziąłem tą informacje stąd. Może będą dwa zestawy - jeden mobo + bloki a drugi mobo+grafy+bloki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 ciekawe czy oddzielny zakup mobo i bloczkow nie wyjdzie taniej niz tego zestawu, bo >300pln za bloczek na mostek to jest zdrowe przegiecie a z prostej arytmetyki tyle wychodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 >300pln za bloczek na mostek to jest zdrowe przegiecieNo raczej. Na tym etapie to ów zestaw wygląda na swoistą demonstrację możliwości firmy, a nie produkt z oferty handlowej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 No ladna cenka nie ma co. Cos mi sie zdaje ze nasi drodzy homedowcy cos wykombinuja. Jakos pewnie bedzie podobna a cena no coz sporo nizsza. PS nie chce byc posadzany o niekonsekwencje ale nie podoba mi sie "lewa" produkcja blokow w sensie prawnym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 Malik, wziąłem tą informacje stąd. Może będą dwa zestawy - jeden mobo + bloki a drugi mobo+grafy+bloki. Wlasnie potwierdzilem dokladnie - EVGA Black Pearl bedzie sprzedawane jako plyta glowna wraz z blokami firmy Innovatek. Cena w DE to 549 EUR :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 WTF !? Oo skąd oni biorą te ceny, chyba z G-Flow'em ta cena jak powiesz że to netto to... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 :blink: ciekawe jaka będzie ostateczna cenka za bloczki... jedno jest pewne - mało kto w Polsce będzie sobie mógł na nie pozwolić <_< @Malik szykuj $$ :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 chlopaki sie chyba z jakims organem na glowy pozamieniali. nawet jak jest to cena z gflowem to dalej za te male bloszki wychodzi 300pln/szt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 Dla ciekawskich - gflow jest w komplecie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeawing Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 (edytowane) Jako ciekawostke podaje, ze mobo "Black Pearl" wypusil juz kiedys ASUS (2001?) - tu taki historyczny link: http://www.tomshardware.pl/motherboard/20010507/i815-04.html Takze wyroby eVGA "oprzyzadowane" Innovatekiem nie sa pierwsza "czarna perla", ktora nas producenci racza... A moze sa "wydajnosciowym czarnym koniem"? ;) W kazdym razie spotkalem sie z informacja, ze i karty 8800GTX i moba 680i z linii Black Pearl sa wybierane pod katem najlepszych wlasciwosci OC... B-) I kiedys plyta w kolorze czarnym powodowala mieszane uczucia posrod uzytkownikow (i producentow) - dzis to chyba jakis kompleks na czarne... wyszczupla?!?! :D Edytowane 9 Kwietnia 2007 przez yeawing Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Z tym ze Twoja wersja Black Pearl jest podobno jedynie w nazwie z produktem EVGA & Innovatek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeawing Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 (edytowane) Z tym ze Twoja wersja Black Pearl jest podobno jedynie w nazwie z produktem EVGA & Innovatek :) Ahhh... nie moja - juz nie te czasy ;) Natomiast to produkt eVGA & Innovatek'a jest podobny (jedynie z nazwy) do produktu ASUS'a! Biorac pod uwage, ze ASUS powstal w 1990 a eVGA w 1999 i ze AUSUS wypuscil wiecej niz jedno mobo sygnowana "Black Pearl" troszke wczesniej. :D A tak powaznie nieczego nie insynuuje bo ja nie wiem co to znaczy! :lol: Podaje to jako ciekawostke - widac cos jest w tych Czarnych Perlach... (oprocz ceny!) juz chyba dosc nazw typu Ultra Extreme Mega Hardcore bo nie dlugo pudelko bedzie za male, zeby chwytliwa nazwe zmiescic! Nota Bene czysta stylistyka eVGA trafia mi prosto w serce... Edytowane 19 Maja 2007 przez yeawing Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 W kazdym razie spotkalem sie z informacja, ze i karty 8800GTX i moba 680i z linii Black Pearl sa wybierane pod katem najlepszych wlasciwosci OC... B-) Pierdu pierdu srata tata.... :D już to widzę jak akurat selekcjonują. Idzie pierwsze lepsze i tyle...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 http://tiny.pl/d97f :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 http://tiny.pl/d97f :lol: auł.... tylko zamawiać :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 auł.... tylko zamawiać :/ do mnie juz SLI jedzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 (edytowane) No to do kompletu mobo ;) Edytowane 17 Maja 2007 przez Greg_1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 No to do kompletu mobo ;) :blink: 1k za same bloki :huh: czy kupując osobno bloki + mobo wyjdzie taniej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 G-Flow - 459zł NB/SB - 200-250zł szt. mosfety - ~150 Poza G-Flow'em to tak ceny IMO będą sie przedstawiać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 Skad takie wiadomosci ? Z tego co mi wiadomo nie mozna kupic osobno blokow. Sa sprzedawane w zestawie z wariantem bloku na CPU, czyli: 1. NB, SB, MOSFET 2. NB, SB, MOSFET, CPU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...