Apos Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 Witam serdecznie, mam mianowicie następujący problem: do 1-2 tygodni kupuje poniższe części - Core 2 Duo E6600 - Scythe Infinity - EVGA 8800GTS 320 KO/AC3 - 2x1GB Patriot Extreme DDRII LLK CL4 - TAGAN 580-U15 - buda itp Zestaw zamierzam oczywiście podkręcić (pewnie do 3.2-3.5Ghz powinien pójść przy tym chłodzeniu. Do mnożnika x9 większe fsb niż 430 nie będzie mi potrzebne) oraz możliwe że za jakiś czas będę albo upgradować grafikę poprzez program step-up EVGA albo za jakiś rok, dwa (o ile będzie potrzeba) dokupić druga taką samą kartę do SLI. I tu rodzi się problem jaką mobo zakupić? Zastanawiałem się nad: Asus Commando, Abit Quad GT (bez opcji SLI) lub czymś z 680i - EVGA 680i (??) (z SLI). Szanowni koledzy, proszę o poradę! Z góry dziękuję za pomoc :) ps. komp prócz prac biurowych ma spełniać rolę centrum rozrywki (z zaklepaniem sobie gier DX10 przez kilka najblizszych lat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XvAK Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 Myślę, że Asus Commando lub EVGA 680i Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 (edytowane) Ja bym wybrał Asusa Commando, proc powinien pójść na nim 3.3-3.4 bez problemów Co do Twojego zestawu to ja bym pamiątki zmienił na Cruciale Ballistix Edytowane 17 Marca 2007 przez eQ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...