fruwajek Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 Chciałbym od was usłyszeć opinie o tych urządzeniach i którą polecacie?? Zastanawiam sie nad kupnem tylko nie wiem czy warto dołożyć do Canona parę złotych. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regaciarz Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 mam od niedzieli tego hp i polecam, jakośc druku jest bardzo dobra, tylko tusze trochę małe, nie wiem jak się canon sprawuje, ale hp moge polecić( w auchan jest za 389zł z kablem usb, papierem 10x15 i dodatkowym kartridżem 7ml gratis) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fruwajek Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Dziś właśnie zamówiłe hp (agito.pl za 305zł ale bez usb i tuszu gratis). Troche sie naczytałem opinii o canonie i hp. Wiekszość wybiera hp, zaletą jest lepszy druk od canona. Mam nadzieje ze bedzie długo służył. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...