niesforny Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 to tak jak w temacie - bogata ciotka kupiła swojemu wnusiowi-farciarzowi komputer za ponad 4000 zł <_< (szkoda, że nie mam takiej babci. na swój składałem sam w pocie czoła!), teraz chce "żeby wszystko do niego miał" i pyta, które urządzenie wielofunkcyjne wybrać. spytałem ile chce na to przeznaczyć, a ona na to, że ~1000 zł. jako że nie orientuję się w tak wysokich przedziałach cenowych, o zdanie pytam was - doradźcie mi, które ciotka ma wybrać. z góry dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramp Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 to tak jak w temacie - bogata ciotka kupiła swojemu wnusiowi-farciarzowi komputer za ponad 4000 zł <_< (szkoda, że nie mam takiej babci. na swój składałem sam w pocie czoła!), teraz chce "żeby wszystko do niego miał" i pyta, które urządzenie wielofunkcyjne wybrać. spytałem ile chce na to przeznaczyć, a ona na to, że ~1000 zł. jako że nie orientuję się w tak wysokich przedziałach cenowych, o zdanie pytam was - doradźcie mi, które ciotka ma wybrać. z góry dziękuję. HP Photosmart C7180 lub Canon Pixma MP810. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...