mehow2003 Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Kiedy chcę zamienić pliki audio z płyty cd na wavy, to ciągle wyskakuje mi "ASPI ERROR". Próbowałem wieloma programami wykonać tą czynność, próbowałem przeinstalować sterowniki do ASPI, zainstalowałem zresztą najnowsze stery i ... NIC. Kiedyś działało teraz guwno :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Chodzi ci o problem ze zgraniem ostatniej piosenki z płyty? Jeśli tak, to AudioGrabbera 1.82 próbowałeś? (z ustawionym zgrywaniem bezpośrednio do ramu). Albo CDEXa? Tez mialem ten problem na starej wersji AG, na AG 1.82 i CDEX nie bylo tego problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mehow2003 Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 chodzi mi o wszystkie piosenki... a nie tylko o ostatnią. Próbowałem i cdexem i audiograberem ale i tak nic nie dało. Ciąge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esina Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 Proponuję zainstalować ForceAspi... a tak wogóle czy tak płytka nie jest zabezpieczona ... 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mehow2003 Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 nie, nie jest zabezpiczona... zianstalowałem najnowszego cdexa 1.50 i o dziwo działa, ale tylko w tym programie:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 ściągnij stery do ASPI z netu, inaczej i audiograbber i audiocatalyst będą działały tylko w trybie analog (tyczy siem wNT, w2k i wXP - one nie mają własnych sterów ASPI, w przeciwieństwie do 95,98(se) i ME). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...