Skocz do zawartości
surix

Pqi Turbo Ddr400 2x512 Mb 2-3-2-5

Rekomendowane odpowiedzi

Czy te pamięci PQI Turbo DDR400 2x512 MB 2-3-2-5 są na TCCD?? Jeśli tak to bardzo tanie(!). W spisie widze że niby TCCD, ale ogólnie nie mogłem znaleźć konkretnego testu tych pamięci i na jakich realnie są kosciach, wiem że 2x1GB są na UCCC :-| a mi potrzeba pamięci na 2.8V i wysokiego FSB :wink: Nie widziałem też żeby jakiś user miał te pamięci.... help ;)

Edytowane przez surix

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałbym zakupić 4 patyki tego i właśnie nie wiem czy by nie było problemów przy obsadzonych 4 bankach, bo na 939 wiadomo że jest problem, nie wiem jak na i875 ale jeśli piszesz że doopowato to kicha, tak poza tym dlaczego niby nie chcą iść więcej? niż te moje z podpisu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem hmm...... 250 full stable, ustawiam 275FSB 1.48V proc 3-3-3-8 2.8V mem i komp ma ładowanie windy i później reset, daje dzielnik na mem i wszystko bez problemu wchodzi :) i jest stabilnie więc to raczej na 100% pamięć .... chyba nikt nie ma na forum tych pamiątek :|

Edytowane przez surix

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam jednak złe przeczucie co do TCCD w tych mem, technologia wykonania - FBGA :? wiadomo że musi być TSOP żeby były TCCD, może to błąd w opisie :mur: koleś ze sklepu nic na ten temat nie wie.... ktoś rozwieje moje watpliwości? :-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi