surix Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 (edytowane) Czy te pamięci PQI Turbo DDR400 2x512 MB 2-3-2-5 są na TCCD?? Jeśli tak to bardzo tanie(!). W spisie widze że niby TCCD, ale ogólnie nie mogłem znaleźć konkretnego testu tych pamięci i na jakich realnie są kosciach, wiem że 2x1GB są na UCCC :-| a mi potrzeba pamięci na 2.8V i wysokiego FSB :wink: Nie widziałem też żeby jakiś user miał te pamięci.... help ;) Edytowane 17 Marca 2007 przez surix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 Nawet jesli to sa na TCCD to i tak nie podsloczysz za wysoko na tym na IC7-G i TCCD - mialem i TCCD + IC7-g i takty byly podobne do tych co masz aktualnie tylko ze przy nizszym napieciu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 Chciałbym zakupić 4 patyki tego i właśnie nie wiem czy by nie było problemów przy obsadzonych 4 bankach, bo na 939 wiadomo że jest problem, nie wiem jak na i875 ale jeśli piszesz że doopowato to kicha, tak poza tym dlaczego niby nie chcą iść więcej? niż te moje z podpisu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 FSB Cie ogranicza lub proc... tak jak to bylo najczesciej na IC7. Memki ogolnie wysoko poleca - 300 cl2,5? jesli to tccd 4x512 na i875P - nie ma problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 (edytowane) Nie wiem hmm...... 250 full stable, ustawiam 275FSB 1.48V proc 3-3-3-8 2.8V mem i komp ma ładowanie windy i później reset, daje dzielnik na mem i wszystko bez problemu wchodzi :) i jest stabilnie więc to raczej na 100% pamięć .... chyba nikt nie ma na forum tych pamiątek :| Edytowane 17 Marca 2007 przez surix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 To w takim razie nie bedzie problemu TCCD jest znacznie lepsze niz D43... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 Mam jednak złe przeczucie co do TCCD w tych mem, technologia wykonania - FBGA :? wiadomo że musi być TSOP żeby były TCCD, może to błąd w opisie :mur: koleś ze sklepu nic na ten temat nie wie.... ktoś rozwieje moje watpliwości? :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 No niestety... zapomnij o tccd http://www.hardwareluxx.de/cms/artikel.php...343&seite=4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 No niestety... zapomnij o tccd http://www.hardwareluxx.de/cms/artikel.php...343&seite=4 <_< myślałem że jednak tccd a tu lipa :-P dzięki za teścik bo jakoś nie mogłem trafić na te mem w necie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...