qtek Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 otoz w drugim kompie mam grafe palita mx 440 i od jakiegos tygodnia mam krzaczki czsami na ekranie takie rozowe wzorki :( na poczatku myslame ze to wina sterow czy monitora przelozylem ja i umnie na kompie to samo, zmeinilem paste na chipie i dalej to samo czyzby karta do wywalenia ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 Prawdopodobnie. O ile nalozyles odpowiednia ilosc pasty. Arty sypie w biosie na starcie z zimnego czy dopiero po pewnym czasie? Na poczatek polece Ci obnizenie taktowan rdzenia i pamieci o jakies 10 - 15MHz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtek Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 powiem ci ze nie ma reguly czsami od poczatku a czasami pozniej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruonim Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 karta ci padla jak na 2 plytach to samo i na innych monitorach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...