lukasrz Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 I Targi Komputerowe AR Lublin 14 - 15 maja 2007 W tym roku po raz pierwszy mamy zaszczyt zaprosić Państwa na targi komputerowe organizowane przez Wydział Inżynierii Produkcji Akademii Rolniczej w Lublinie oraz redaktora PurePC.pl Łukasza Rzedzickiego (lukasrz). Targi odbędą się na w/w uczelni w centrum miasta Lublin na miasteczku akademickim. Zwiedzających targi czeka wiele atrakcji i konkursów. Na imprezie zaprezentujemy niecodzienne metody chłodzenia komputera za pomocą ciekłego azotu, suchego lodu oraz autokaskady. Specjaliści z naszego teamu podkręcać będą najnowsze procesory do granic ich możliwości, testować najnowsze karty graficzne FOXCONN GeForce 8800GTX 768MB SLI oraz płyty główne wyposażone w najnowsze chipsety NVIDIA nv680i. Graczy zapraszamy na turniej gier on-line w Wolfenstein: Enemy Territory. Na imprezie nie zabraknie NOS'a i jego twórców. targów.Zapraszamy na stronę targów Zapraszam do dyskusji :) i zapisów na stronie targów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 Dam z siebie wszystko, aby się pojawić :D Szykować dla mnie potrawkę z DI :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 hehe, specialnie zamówie wiecej DI dla Ciebie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remy Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 Lublin! Będe na milion %. Wreszcie coś pod domem B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 O :) coś się dzieje ;) jeśli uda mi się pozbyć kul do tego czasu (połamanie ehh) a chyba się uda jestem jak nic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 No, ktoś tu zaczyna robić konkurencję Wronkowi. Ciekawi mnie jak duża będzie to impreza, skoro pierwsze targi to zapewne raczej "kameralna". Nie mniej jednak gratuluje pomysłodawcom, kolejna okazja dla spotkania się lokalnych Ocerów :D Zastanawia mnie patronat nad imprezą uczelni. Pewniakiem luksarz podpiąłeś się pod targi bo to twoja szkoła :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 (edytowane) Pewniakiem luksarz podpiąłeś się pod targi bo to twoja szkoła :) Hekm.... Oni podpieli się pode mnie raczej ;) Jako że studiuje na AR Lublin to postanowiłem zorganizować taka impreze wykorzystując lokal :] Będzie okazja żeby spotkać sie razem, pokręcić ;) pobawić się dobrze... pograć :P Czy uważasz ze jakakolwiek szkola/uczelnia bylaby w stanie zorganizować taką impreze bez żadnych kontaktów ? :P Gorąco Zapraszam !!! Edytowane 17 Marca 2007 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 Jak dożyje tego dnia to będę. Z Leska do Lublina to jak rzut beretem. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 Kolejna impreza na którą trzeba będzie odkładać kasę :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 Czemu nie ma takich imprez na północnym mazowszu? :cry: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 Ja tez sie pojawie na pewno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 ja może też :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 fajnie fajnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andiw Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 Ekipa Hard-PC również zagości :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_kuba Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 ja też się pokaże ;) nie mogę przepuścić takiej okazji :P w końcu coś sie dzieje praktycznie na miejscu, oby więcej takich imprez w naszym regionie lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 Ja tez sie pojawie na pewno. Czesc ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_kuba Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 a i zapomniałem zapytać dlaczego 14-15 (poniedziałek, wtorek) :E :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 a i zapomniałem zapytać dlaczego 14-15 (poniedziałek, wtorek) :E :mur: siła wyższa niestety Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 Także będe z lepszą (i ładniejszą) połówką. Jak sie wyrobie to i autokaskade wezme, jak obiecałem. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 Także będe z lepszą (i ładniejszą) połówką. Jak sie wyrobie to i autokaskade wezme, jak obiecałem. pozdro Super! :) autokaskada obowiazkowa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 potwierdzam obecność :D Jeszcze nie wiem w jakiej funkcji ale będe na pewno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepons Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 Tylko 100km ode mnie więc może się pojawie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 Ja też się raczej pojawię, a jak już to na pewno nie sam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMJotka Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 15maj- pierwszy dzień moich wakacji ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranken Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 15maj- pierwszy dzień moich wakacji ;)Każdy by chciał taki początek wakacji :-P Będe napewno B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twec Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 potwierdzam obecność :D Jeszcze nie wiem w jakiej funkcji ale będe na pewno Jak to majkelu nie wiesz ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 he to pewnie i ja sie wybiore, daleko nie mam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMJotka Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 Każdy by chciał taki początek wakacji :-P Praktyki;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 (edytowane) refresh ;] http://www.purepc.pl/node/1157 Na stronie zaszly pewne drobne zmiany, glownie odnosnie turnieju ;) Zapraszam jeszcze raz ;) W ciagu najblizszych dni wrzuce info o nagrodach. Edytowane 1 Kwietnia 2007 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zi@ro Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Ja także sie pojawie. Nareszcie jakaś impreza na która nie trzeba odkładać pieniędzy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...