Gość majkel84 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Ja także sie pojawie. Nareszcie jakaś impreza na która nie trzeba odkładać pieniędzy :P nooooo - u nas wszystko jest najtańsze w całej Polsce - noclegi, ale i bro... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 (edytowane) Zapraszam Małe info... I dnia na wykłady: Microsoft o zabezpieczeniach w Windows Vista/ o linuxie / wykład Zenfist.pl / chlodzenie wodne II dnia - turniej gier LAN w Enemy Territory = nagrody to markowe obudowy, profesionalne myszki i podkladki dla graczy, pamieci flash, zasilacze, gadzety i inne W miedzy czasie mozliwe sa konkursy w NFS Carbon na sportowym fotelu specialnie przystosowanym do wyscigow, z naglosnieniem 5.1 i monitorem 40' ;] Pokazy malutkich samochodzikow spalinowych :P poza tym O/C, O/C i jeszcze raz O/C ciekły azot będzie lał się ze wszystkich stron :) II dzien - grilowanie, pokazy sztuk walki, piwo prosto z browaru lubelskiego za poł ceny ;) Edytowane 13 Kwietnia 2007 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_kuba Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zapraszam II dzien - grilowanie, pokazy sztuk walki, piwo prosto z browaru lubelskiego za poł ceny ;) no to mi się podoba :) o Perełce mowa ;> ? odkładam kase... na bro :D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 no to mi się podoba :) o Perełce mowa ;> ? odkładam kase... na bro :D :lol: tak :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 no to i mnie nie może zabraknąć na takiej imprezie... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
St.Anger Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 No ja też się pojawię, wreszcie coś na miejscu :) . II dzien - grilowanie, pokazy sztuk walki, piwo prosto z browaru lubelskiego za poł ceny icon_wink2.gif hmm, za pół ceny, chyba pierwszy raz odkąd studiuję nawet Ci którzy nie interesują się komputerami przyjdą na imprezę, bo na 6 wydziale Politechniki będzie drożej (dla niekumatych pomocnicze słowo: Sport :lol2: ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 Obiecuję, że przyjadę !! Mam tylko takie pytanie, czy są jeszcze wolne miejsca w akademiku i ile osób najprawdopodobniej przyjedzie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 (edytowane) Obiecuję, że przyjadę !! Mam tylko takie pytanie, czy są jeszcze wolne miejsca w akademiku i ile osób najprawdopodobniej przyjedzie ?? Tak są wolne miejsca. Rezerwacji nalezy dokonywac już (u mnie) Ile osób przyjedzie? wróżek u nas nie ma:D // Tutaj zdradzę małe info :P I dzień oprócz pokazów NOS, O/C, zabawy na XBOX ;) i turnieju na fotelu w Carbona lub test drive'a nowego (turniej z nagrodami robiony przez firmę VICO) itp. to obecnie: Wykłady 11:30 – 13:30 Wykład o chłodzeniu komputera (ludzi z PC-TUNING) 14:00 – 15:00 Microsoft „Zabezpieczenia w Windows Vista” 15:30 – 17:00 „Beryl vs Aero Glass, zastosowania linuxa” Jak Zenfist łaskawie się odezwie to dojdzie wykład o zasilaczach. Edytowane 2 Maja 2007 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 no ladnie akurat jak mam mature... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 no ladnie akurat jak mam mature... ojjj nie tylko ty :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 Lepiej być nie mogło mam 2 egzaminy i jedną poprawke. :mur: Jest super i po targach :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 (edytowane) Lepiej być nie mogło mam 2 egzaminy i jedną poprawke. :mur: Jest super i po targach :cry: Trzeba było się uczyć wcześniej :P Powodzenia na egzamach! ;) Dla zainteresowanych zdradzę co będzie do wygrania za I miejsce w turnieju ET Nagrody za I miejsce w turnieju: 3 x http://www.everglide.com.pl/?nr=titan-monstermat-dkt 3 x http://www.cybersnipa.com/us/products/cybe...pa_game_pad.php 3 x http://www.cybersnipa.com/us/products/swat_gaming_mouse.php 3 x http://www.pc-tuning.pl/index.php?action=t...20okienkiem%20) Nagrody ufundowane przez: EVERGLIDE ARRAKIS HARD-PC.PL PC-TUNING Myślę, że jest o co walczyć. Edytowane 5 Maja 2007 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 czy może ktoś jedzie z Warszawy samochodem i chciałby zrobić mi przysługę ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 Lub z Opola/Wrocławia? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 Lub z Opola/Wrocławia? :) ja nie w ten deseń :D nie mnie trzeba przewieźć tylko coś dla mnie :-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^goku^ Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 (edytowane) Będzie może ktoś w pobliżu dworca PKP o ok.7:30 w poniedziałek ? :) Edytowane 11 Maja 2007 przez ^goku^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 Będzie może ktoś w pobliżu dworca PKP o ok.7:30 w poniedziałek ? :)Na którym dworcu ?? BTW. Ja mam jeszcze ok. 3 miejsca, więc jeżeli ktoś z okolic Warszawy chciałby dojechać samochodem to ja jestem otwarty na propozycje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^goku^ Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 Na którym dworcu ??Głównym. Ten sam który jest zaznaczony na mapie ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
St.Anger Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 w sumie mógłbym przyjść pod dworzec, ale o 7:30 :) , trochę wcześnie :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 Wcześnie ?? Ja jutro już do Lublina będę jechał od 5:30 rano :P. Mam pytanie, czy będzie tam jakiś hot spot ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^goku^ Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 Wcześnie ?? Ja jutro już do Lublina będę jechał od 5:30 rano :P. Mam pytanie, czy będzie tam jakiś hot spot ?? Na stronie targów jest napisane, że tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 (edytowane) Tak jest hot spot AR, każdy PC ma gwarantowane 1Mbit/s logujecie się do sieci, odpalacie przeglądarke - odpali sie Wam logowanie wpisujecie login: student (bez hasła) ENTER i chodzi :] ZAPRASZAM Edytowane 13 Maja 2007 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
St.Anger Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 (edytowane) Właśnie wróciłem z targów. Na razie są nudy :) . Fajnie wygląda kupa rur i radiatorów i grająca szafka przy stanowisku purepc :). Choć trochę się zawiodłem, bo jednym z zestawów był jakiś microATX, tylko jeden 8800GTX i procek chłodzony AC freezerem 64 :) . Edytowane 14 Maja 2007 przez St.Anger Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 PurePC troszkę ma problemy ale wszystko jest na dobrej drodze :P. Wykłady z chłodzenia całkiem całkiem, ale było kilka niedociągnięć, które poprawił jeden ze słuchaczy :D. Zaraz pokazy NOSa - spadam :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 blah jednak mnie nie ma dzisiaj praca praca praca ;] pod samym domem impreza a ja sie tam nie dostanę dzisiaj :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McDracullo Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Jakieś ciekawe wyniki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marjuszo Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 że mnie ominęła taka impreza :mur: chyba że zaraz się wybiore do klubu ESC :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^goku^ Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Impreza bardzo fajna, tylko przez swoją głupotę straciłem cyfrówkę... BTW. NOS ciągle się psuł :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
St.Anger Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Vico znowu się nie popisało, na monitorze 16:9 zapodali rozdziałkę 4:3 i TDU wyglądało komicznie :) . Do tego liczba klatek nie była najwyższa, że nie wspomnę o kierownicy która praktycznie nie miała martwego pola. Nie wiem jak reszta forumowiczów z Lublina, ale ja z Vico mam same złe doświadczenia :) . Tak patrzyłem na te wszystkie części z różnych sklepów, postarali się chłopaki, tylko że jak się pójdzie coś kupić, to nigdy nie mają, a na targi pościągali takie sprzęty :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marjuszo Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Nie wiem jak reszta forumowiczów z Lublina, ale ja z Vico mam same złe doświadczenia :) . Tak patrzyłem na te wszystkie części z różnych sklepów, postarali się chłopaki, tylko że jak się pójdzie coś kupić, to nigdy nie mają, a na targi pościągali takie sprzęty :) . dokładnie, w Lublinie nie ma żadnego wielkiego sklepu aby miał dużo sprzętu, na miejscu i tanio;/ istna porażka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...