^goku^ Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 Hehehe... Muszę tutaj napisać. Szukam dwóch Panów którzy byli z nami w pierwszym dniu na stoisku Overclock, zapomniałem kutwa nicków :P. O tutaj http://galeria.purepc.pl/v/recenzje/lublin...CT5293.JPG.html są ;), może ktoś ich kojarzy - proszę o PW z podanym jakimś kontaktem :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 Hehehe... Muszę tutaj napisać. Szukam dwóch Panów którzy byli z nami w pierwszym dniu na stoisku Overclock, zapomniałem kutwa nicków :P. O tutaj http://galeria.purepc.pl/v/recenzje/lublin...CT5293.JPG.html są ;), może ktoś ich kojarzy - proszę o PW z podanym jakimś kontaktem :). a o co chodzi? Ja ich nie znam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^goku^ Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 (edytowane) a o co chodzi? Ja ich nie znam.Jeden z nich robił fotki i umówiłem się z nim, że prześle mi je. Miałem się odezwać, ale jak wspomniałem - zapomniałem nicku :lol:. Natomiast drugi był razem z nim i chłopaki się znają, więc jeżeli znajdę jednego to automatycznie drugiego ;). W każdym razie na pewno są zarejestrowani na forum :). Edytowane 16 Maja 2007 przez ^goku^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepons Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 Hehehe... Muszę tutaj napisać. Szukam dwóch Panów którzy byli z nami w pierwszym dniu na stoisku Overclock, zapomniałem kutwa nicków :P. O tutaj http://galeria.purepc.pl/v/recenzje/lublin...CT5293.JPG.html są ;), może ktoś ich kojarzy - proszę o PW z podanym jakimś kontaktem :). Hmm... tak się składa, że ten po lewej to ja;) , kolega to fifka (nick) Co do fot to się zgadamy, GG:3214362 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 Cholera jasna!!!! A ja się dopiero dzisiaj dowiedziałem!!! Gluteus maximus!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 mi sie podobało na grillu - ponoć miała być masa ludzi z PPC i wogóle wszystkich wystawców, więc przyszliśmy na darmową perłę i kiełbaski po całym dniu na targach ale za free byl tylko chleb ze smalcem. ale niestrudzenie trwaliśmy z VIPem na stanowisku mimo burzy z piorunami i nieznajomych twarzy. Po chwili rozbujaliśmy towarzystwo koktajlami z DI i nie było tak źle. Pokazy combat56 czy tam krav magi były cool. Taniec w strugach deszczu wyglądał miło, zresztą VIP wrzuci filmiki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 Komu było super temu super. Ja właśnie wracałem z roboty do domciu. Oczywiście bez parasolki. Kiedy było to kilkuminutowe oberwanie chmury. Niby znalazłem jakieś drzewko ale i tak zmokłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 Pokazy combat56 czy tam krav magi były cool. Taniec w strugach deszczu wyglądał miło, zresztą VIP wrzuci filmiki... Związek Strzelecki "STRZELEC" Organizacjia Społeczno-Wychowawcza JS2010 Lublin 2613890[/snapback] Cholera jasna!!!! A ja się dopiero dzisiaj dowiedziałem!!! Gluteus maximus!!!! lol,dobre. Dwa misiace na PurePC wisiał news ;] dobry jestes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 14 maja 2007, godz. 10:00, Lublin, Polska. Coś Wam to mówi? Jeśli nie, to informujemy, że to data oficjalnego startu I Targów Komputerowych Akademii Rolniczej w Lublinie, na których nie mogło zabraknąć portalu PurePC.pl jako współorganizatora i naszych ekstremalnych sposobów chłodzenia komputerów oraz ekstremalnej z nami zabawy – zapraszamy do lektury ! Pełna treść relacji pod tym linkiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 (edytowane) Zwycięski Team Fear Factory X-Fi z nagrodami u stup i tabliczką pamiątkową w rękach. Gratulujemy! Ja także gratuluje. Edytowane 17 Maja 2007 przez toman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sansaba Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Już poprawione - mea culpa, biję się w pierś - nie sprawdziłem podpisów pod fotami, nie były mojego autorstwa - nauczka na przyszłość, żeby czytać wszystko dokładniej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 (edytowane) lol,dobre. Dwa misiace na PurePC wisiał news ;] dobry jestesCo ja poradzę. Czytam głownie dział Elektronika. Na główny prawie wogóle nie wchodzę. Tam zazwyczaj wiszą tylko jakieś recenzje podzespołów i komputerów co interesuje mnie jak zeszłoroczny śnieg. Edytowane 17 Maja 2007 przez Excray Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 No ale SGJ to mogliście w całej osobowości pokazać. Artykuł fajny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...