Beereq Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 Witam kolegów i koleżanki. Od wczoraj mam nokię jak w temacie (fajny telefon :D), ale brakuje mi 1 opcji (po przesiadce z k700i), mianowicie potrzebuję czegoś takiego, co się w k700i nazywało "Pamięć kodów". Znacie jakąś dobrą aplikację służącą do przechowywania hasełek? (oczywiście java, dobrze by było żeby był ten "programik" po polsku). Szukałem troche na google, ale nie za wiele znalazłem, aczkolwiek przyznaję że coś tam było, ale jak później wyczytałem do tej aplikacji, którą już miałem ściągnąć jest uniwersalne hasełko, więc jak gwizdną telefon to i po hasłach itd... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Nie jestem pewny ale może program passman by się nadał jest chyba za free. http://www.getjar.com/products/774/PassMan Nie po Polsku, ale zawsze coś. Jeśli będzie działać to napisz. Ja nie sprawdzam bo nie potrzebuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...