Ruido Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Podczas jakmam wlaczonego winampa gdy np. wlacze jeszcze jakis teledysk mam restart kompa. Mam zintegrowana karte dzwiekowa. Da sie tym restartom jakos zaradzic?? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Ale czy tak miałeś od początku czy dopiero od jakiegoś czasu??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Masz włączonego Winampa i słuchasz muzy? i równoczeście chcesz uruchomić teledysk w innym programie np WMP? Czy to się zgadza? Jeśli tak to jak dwa programy mają korzystać z tego samego urządzenia równocześnie to mogą dziać się różne dziwne rzeczy (choć u mnie tak nie ma :P ) Napisz dokładniej bo chyba się nie zrozumieliśmy dokońca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Ale czy tak miałeś od początku czy dopiero od jakiegoś czasu???Od momentu gdy zaistalowałem Winde XP (przedtem mialem Winde ME i mi sie komp rzy tym nie restartowal) Masz włączonego Winampa i słuchasz muzy? i równoczeście chcesz uruchomić teledysk w innym programie np WMP? Czy to się zgadza? Jeśli tak to jak dwa programy mają korzystać z tego samego urządzenia równocześnie to mogą dziać się różne dziwne rzeczy (choć u mnie tak nie ma :P ) Napisz dokładniej bo chyba się nie zrozumieliśmy dokońca.Dokladnie tak, slucham sobie muzy w Winampie, wlaczam w vplayer jakis film i w tym momencie restart :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 też miałem coś takiego z WMP8. spróbuj: panel ster -> system -> zaawansowane -> uruchamianie i odzyskiwanie -> ustawienia -> ODZNACZ: wyślij alert aministracyjny oraz automatycznie uruchom ponownie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 też miałem coś takiego z WMP8. spróbuj: panel ster -> system -> zaawansowane -> uruchamianie i odzyskiwanie -> ustawienia -> ODZNACZ: wyślij alert aministracyjny oraz automatycznie uruchom ponowniedzieks, nawet dziala mi teraz 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
subar Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Ale czy tak miałeś od początku czy dopiero od jakiegoś czasu??? _________________ KUPIE RADEONA 9700 NONPRO (najlepiej Sapphire) TANIO napisz mi na maila. Jutro wystawiam na sprzedaz na allegro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Ale czy tak miałeś od początku czy dopiero od jakiegoś czasu???Od momentu gdy zaistalowałem Winde XP (przedtem mialem Winde ME i mi sie komp rzy tym nie restartowal) Masz włączonego Winampa i słuchasz muzy? i równoczeście chcesz uruchomić teledysk w innym programie np WMP? Czy to się zgadza? Jeśli tak to jak dwa programy mają korzystać z tego samego urządzenia równocześnie to mogą dziać się różne dziwne rzeczy (choć u mnie tak nie ma :P ) Napisz dokładniej bo chyba się nie zrozumieliśmy dokońca.Dokladnie tak, slucham sobie muzy w Winampie, wlaczam w vplayer jakis film i w tym momencie restart :? norma na winXP. Dzialo ci sie dlatego ze dwa programy chcialy krzystac z jednego urzadzenia w tym samym czasie powodowalo to widocznie jakis blad a jak juz slusznie napisal Arkady i ja to powtorze Xp ma opcje w przypadku bledu "uruchom ponownie" odznaczasz ja i spokoj a jak chcesz miec 100% pewnosci to wejdz jeszcze w opcje zasilania i ustaw na "zawsze wlaczony" pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...