Skocz do zawartości
kierownik

Compaq - Sterowniki Xp

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Aktualnie jestem w UK. Dzisiaj zakupilem sobie notebooka Compaq C504EA. Oczywiscie z pre-instalowanym Windowsem Vista ktory niciach!a (sorki za wulgaryzm) mnie nie przekonue... A wiec postanowilem instalnac sobie XP no i wbijam na str compaq, dzial drivers XP no i jest... sciagam wszystko po kolei... na laptopku install xp juz dawno poszedl. sciagnalem wszystko... xp sie zainstalowa... zgralem na cd drivery... no i oczywiscie zonk... polowa nie dziala... brak sterow do grafiki, ludzilem sie ze beda w xp... nie ma... ok mysle dobrze ze zrobilem backup tego [ciach!]ego vista... czy ktos z was jest mi w stanie cos podowiedziec... skad pobrac i jak zrobic zeby miec w pelni funkcjonalnego XP bo ta vista to bubel i mnie denerwoje... Porsze Was o pomoc blagam wrecz na kolanach...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SGJ okazales sie niesamowicie bardzo pomocny... Jezeli chodzi o obsluge to nie mam z tym problemow, ale jest wiele rzeczy ktore najnormalnie pod Vista nie dzialaja to raz. Dwa to to ze po prostu jestem przyzwyczajony do XP ktorego mam na stacjonarce i takiego tez windowsa chcialbym miec na laptopie... Prosilem o pomoc w sprawie sterownikow a nie o podwazanie moich umiejetnosci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi