kierownik Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 Witam. Aktualnie jestem w UK. Dzisiaj zakupilem sobie notebooka Compaq C504EA. Oczywiscie z pre-instalowanym Windowsem Vista ktory niciach!a (sorki za wulgaryzm) mnie nie przekonue... A wiec postanowilem instalnac sobie XP no i wbijam na str compaq, dzial drivers XP no i jest... sciagam wszystko po kolei... na laptopku install xp juz dawno poszedl. sciagnalem wszystko... xp sie zainstalowa... zgralem na cd drivery... no i oczywiscie zonk... polowa nie dziala... brak sterow do grafiki, ludzilem sie ze beda w xp... nie ma... ok mysle dobrze ze zrobilem backup tego [ciach!]ego vista... czy ktos z was jest mi w stanie cos podowiedziec... skad pobrac i jak zrobic zeby miec w pelni funkcjonalnego XP bo ta vista to bubel i mnie denerwoje... Porsze Was o pomoc blagam wrecz na kolanach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 A myslałes moze zeby tego "bubla" którego najwyrazniej nie potrafisz obsługiwac troche przekonfigurować? Bo ten system po zmianie kilku ustawień prawie nie rózni sie od XP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownik Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 SGJ okazales sie niesamowicie bardzo pomocny... Jezeli chodzi o obsluge to nie mam z tym problemow, ale jest wiele rzeczy ktore najnormalnie pod Vista nie dzialaja to raz. Dwa to to ze po prostu jestem przyzwyczajony do XP ktorego mam na stacjonarce i takiego tez windowsa chcialbym miec na laptopie... Prosilem o pomoc w sprawie sterownikow a nie o podwazanie moich umiejetnosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...