niesforny Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 problem właściwie taki jak w temacie posta. oto szczegóły: mam starą drukarkę epson stylus color 480, do tej pory pięknie działała pod windows 2000 na starym komputerze, jednak na nowym (sygnaturka, + win xp sp2) odmawia posłuszeństwa. już przy instalacji wywala komunikat, żeby sprawdzić kabel zasilający (ale przecież działa!), potem dymek "drukowanie tego dokumentu nie powiodło się". widać ją w panelu sterowania, ale drukować nie chce. poza tym przy zamykaniu windows mam takie komunikaty, że nie chcą zamknąć się następujące programy: socket notification sink, stm3s, back mon. nie wiem co z tym zrobić. często gdy chcę wejść we właściwości drukarki przez start-ustawienia-drukarki i faksy, windows się zacina. nie wiesza, zacina. mogę działać przez alt-tab, ale startem nie mogę nic ruszyć, co za dziadostwo. czy moja drukarka nie będzie działać na xp?! spróbuję jeszcze ją odinstalować i zainstalować ponownie, ale wątpię, żeby to pomogło. proszę o pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...