yankees123 Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 Witam mam taki problem podłączyłem do kamery internetowej dwa kable po 5m i kamera działa bez zarzutów . Chem podłączyć jeszcze jeden kabel żeby było 15 metrów i kamera nie chodzi wtedy tylko przy 2 przedłużaczach po 5m . Próbowałem z 2 kamerami internetowymi jedna koszt 70zł a druga około 400zł. Może jest za małe zasilanie nie mam pojęcia . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 Nie wiem czy wiesz ale magistrala USB ma pewne ograniczenia co do długości kabla. Usb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankees123 Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 a czy sie da coś dokupić zebym chodziło na tych 15m ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 http://www.allegro.pl/item175445312_repeat...5m_nowy_fv.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankees123 Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 ale można te Repeater łączyć ze sobą i osiągnie sie 25m maksymalnie . A czy osiągne 15m jak kupie tylko taki jeden i podłącze zwykłe przedłużacze usb ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 Oj nie wiem tak znalazlem tylko 2 aukcje na allegro sa z tego co widzialem , moze da rade jak przy 10 m dziala ok podlaczyl bys ten wzmacniacz i jeszcze 5m to chyba powinno chodzic ale nie dam sobie reki uciac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 przestaw komputer o 5 m.. bedzie szybciej :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...