pawelzychu Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 Jak ustawić w tym modelu w biosie bootowanie na dvd rom aby muc zainstalować z płyty Windowsa XP i jakim przyciskiem uruchamia się instalację XP na tym modelu. Orginalnie jest na ukrytej partycji ale ja go nie chcę bo zajmuje mi 5 Gb dysku. przy 60 Gigowym dysku to sporo. Pozdrwiam i z góry dzieki za wszystkie porady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
contradanza Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 Jak ustawić w tym modelu w biosie bootowanie na dvd rom aby muc zainstalować z płyty Windowsa XP i jakim przyciskiem uruchamia się instalację XP na tym modelu. Orginalnie jest na ukrytej partycji ale ja go nie chcę bo zajmuje mi 5 Gb dysku. przy 60 Gigowym dysku to sporo. Pozdrwiam i z góry dzieki za wszystkie porady. Ja po pierwsze przeczytałbym instrukcje obsługi - ale ty możesz zrobić inaczej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...