Skocz do zawartości
metal

LOL !!! dętki 42.68 !!! :] buhahaha

Rekomendowane odpowiedzi

Już wiem czemu na dętkach 42.69 wynik jest wyższy !!! Dołączona grafika buhahahahaha... przyjżyjcie się pierwszemu test'owi[w innych też to widaćDołączona grafika] w 3dmark03 wykonanemu na dętkach 42.68 a później na innych dętkach, 41.04 [ja akórat takie mam Dołączona grafika]i przyjżyjcie się dokładnie !!! Dołączona grafika widzicie coś ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobra dobra Dołączona grafika ghyhyhyhy

chodzi o vertex shadera który jakoś dziwnie w dętkach 42.68 nie działa w testach na grafe [działa tylko wtedy jak w opcjach włączy się vertex shader [x] force software Dołączona grafika] a na dętkach 41.04 vertex shaders działa zawshe Dołączona grafika przynajmniej ja takie coś zauważyłem Dołączona grafika ghyhyhy... i to ma wpływ na wynik Dołączona grafika więc te dętki 42.68 to <span style="color:red;">[ciach!]</span>o !!! Dołączona grafika buhahaha...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a niby jak mozna uzyskac do 3 tysiakow wiecej na najlepszych kartach przy pomocy nowych ulepszonych sterow ;)))

tylko kosztem jakosci :)

poza tym nie wierze zeby pierwsze wersje byly na tyle zle aby nowey wykazywaly takie roznice - to zle swiadczyloby o firmie - ze wypuszczaja mocno niedpopracowane sterowniki dla picu :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie na tych detkach jakis czarny pasem przez srodek ekranu wyskakuje jak wlaczam jakis benchmark

mam taki sam pasek wynik lepszy ale nawet go nie wysylalem mało obiektywne na tych sterach i powróciłem do 42,86

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...