metal Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Już wiem czemu na dętkach 42.69 wynik jest wyższy !!! buhahahahaha... przyjżyjcie się pierwszemu test'owi[w innych też to widać] w 3dmark03 wykonanemu na dętkach 42.68 a później na innych dętkach, 41.04 [ja akórat takie mam ]i przyjżyjcie się dokładnie !!! widzicie coś ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Ja dopiero 3Dmark03 ściągam (jush 46%!!). Ale domyślam się że Nvidia obcieła jakość na korzyść wydajności. Nvidia SUXX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 dowiemy sie w koncu? nie kazdemu chce sie instalowac kilka razy sterowniki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarK Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 dowiemy sie w koncu? nie kazdemu chce sie instalowac kilka razy sterowniki...wlasnie, lepiej powiedz, bo ja juz 3DMark'a 2k3 wywalilem :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Chyba sie komus fora popierd.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 dobra dobra ghyhyhyhy chodzi o vertex shadera który jakoś dziwnie w dętkach 42.68 nie działa w testach na grafe [działa tylko wtedy jak w opcjach włączy się vertex shader [x] force software ] a na dętkach 41.04 vertex shaders działa zawshe przynajmniej ja takie coś zauważyłem ghyhyhy... i to ma wpływ na wynik więc te dętki 42.68 to <span style="color:red;">[ciach!]</span>o !!! buhahaha... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 A to chamy........ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Chyba sie komus fora popierd.... a gdzie to miałem dać ?! na soft ??? heh... w takim razie wyniki 3dmarka03 też powinny być na soft'cie heh... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 naduzywasz pewnego emoticona... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 buhahahahahaha... i to są suuper zoptymalizowane dętki pod 3dmarka03 ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 <<< a co nie podoba ci się ??? hyyy... ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 a niby jak mozna uzyskac do 3 tysiakow wiecej na najlepszych kartach przy pomocy nowych ulepszonych sterow ;))) tylko kosztem jakosci :) poza tym nie wierze zeby pierwsze wersje byly na tyle zle aby nowey wykazywaly takie roznice - to zle swiadczyloby o firmie - ze wypuszczaja mocno niedpopracowane sterowniki dla picu :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Nie sprawdzalem tych 42.68 ale za to sprawdzalem 42.86. Wydajnosc lepsze u mnie o 300 pkt a jakosc taka jak na kazdych innych dentkach ktore uzywalem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 eh 42.68 to tak jakby Nvidia wolala o pomoc .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 u mnie na tych detkach jakis czarny pasem przez srodek ekranu wyskakuje jak wlaczam jakis benchmark Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MK Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 u mnie na tych detkach jakis czarny pasem przez srodek ekranu wyskakuje jak wlaczam jakis benchmarkmam taki sam pasek wynik lepszy ale nawet go nie wysylalem mało obiektywne na tych sterach i powróciłem do 42,86 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Ten czarnny pasek rzeczywiście jest nieco denerwujący i ewidentnie wykazuje kopanie się vertexów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Naturalnie u mnie go nie ma 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 ja sprawdzalem 42.86 ale nie w 3dsmarq 2003 tylko 2001SE wynik podksoczyl o jakies 200 pkt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...