nevision Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 Witam ! Posiadam płytę główną MSI K8N Neo4-FI nForce4 Ultra 939. Mam możliwość bezpłatnej wymiany na DFI LAN Party RDX200 CF-DR (chipset ATI). Procesorem pozostaje AMD64 X2 4800+. Czy ta wymiana ma sens? Czy będzie różnica w wydajności? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 Jeśli nie podkręcasz nie ma sensu. Jeśli podkręcasz to DFI będzie do oc bardziej się nadawało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labovsky Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 Biorąc pod uwagę liczne głosy z tego wątku, nie radziłbym wymieniać na ten typ DFI. Wiele osób sygnalizowało problemy z tą płytą. Ja mam tej płyty odmianę z mostkie RD580 i też idealnie nie jest... jak na cenę <_< Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nevision Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 (edytowane) O jakich problemach mówisz? Szczerze mowiac niz powazniejszego nie znalazlem, wiekszosc zostala rozwiazana przez aktualizacje BIOSu. A na temat tej MSI: dobra jest ta płyta? Nie ma z nią znanych problemów? Można z niej wyciągnąc max co się da wyciągnąć z 939? Pytam, bo mam ją od niedawna. Edytowane 18 Marca 2007 przez nevision Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...