capone Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 Wczoraj miałem samo sformatowanie partycji c:, nie wiem jak to możliwe . Dzisiaj zapuszczam hd tune i mi ładnie wykryło 0.1% uszkodzonych sektorów. Czy lepiej oddać dysk na gwarancji czy się nie przejmować. Dysk wd 250 gb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 Jak masz gwarancję, to korzystaj. Pasuje jednak przerzucić gdzieś swoje dane, bo cokolwiek by robili w serwisie, to Twoich danych na pewno nie będą oszczędzać i wywalą wszystko bez wyjątku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 Czyli mam prawo do naprawy. Trzeba będzie starego wd przywrócić do życia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...