°°° Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 Witam kupuje na dniach nowe części , ze starego zostawiam płyte,dysk,ram,dvd Więc tak mam taki konf: Płyta DFI Infinity AM2 Ram 512MB + 1GB DDR2 GOODRAM 1x160GBsata2 Seagate 1x320GB sata2 Seagate Grafa narazie na PCIE potem coś z serii 8600gs,gt,8300gt PROC: Narazie athlon 3000 potem x2 3800 am2 I mam pytanie czy ten zasilacz mi pociągnie przyszłą konfiguracjje link do zasilacza: http://allegro.pl/item173577403_boisz_sie_...w_hk_350ap.html A jeśli nie to jaki kupić do 200zł ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 Ten huntkey będzie wyśmienitym wyborem i na teraz i na przyszłość, nic lepszego nie znajdziesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 IMO także do 200 zł HK jest najlepszym wyborem - zresztą widać w sigu ;) Od siebie moge tylko dodać, że wentylator jest naprawdę bardzo cichy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 czyli jak włożę GF 8800GS np. to mi uciągnie ?? http://allegro.pl/item176627215_topower_to...o_pl_sklep.html A ten zasilacz ?? który lepszy ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 HK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 @britfanka ostatnio czytalem duzo o roznych zasilkach ;) zalozylem rowniez temat o tym jaki zasilacz kupic. no i kupilem huntkey'a hk-350ap :) z tego co wyczytalem ten zasilacz moze miec jednak problem przy konfigu z mocniejszymi kartami i prockami ~X2 , x1900 xtx , jednak za ta cene nic lepszego nie znajdziesz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 Tak do 200zł to możesz jeszcze seasonica s12 380W też poszukać ;] Co oczywiście nie zmienia faktu że HK jest świetnym wyborem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 chyba tylko uzywke... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 Ja kupiłem nówke sztuke w sklepie za 205zł + przesyłka ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niesforny Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 ja również polecam HK - póki co (odpukać) jestem z niego bardzo zadowolony. a jaki cichy. jeszcze raz polecam. tym bardziej, że cena też nie jest wygórowana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 Po prostu do 200 zł nie ma obecnie lepszego zasilacza niż 350AP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 Dzięki. Zasilacz zamówiony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 PS: Potrzebuje do płyty takiej przejściówki: http://zenfist.pl/pID/108.htm , ale na dole pisze Wady: * Brak przewodu dla linii -5V , czy to źle ?? , chcę ten zasilacz podłączyć pod Asrocka, a on ma 20 pinową wtyczkę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Rozetnij poprostu tą wtyczke od HK ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Nie ma mowy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 To włóż ją tak żeby 4 piny wystawały. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 PS: Potrzebuje do płyty takiej przejściówki: http://zenfist.pl/pID/108.htm , ale na dole pisze Wady: * Brak przewodu dla linii -5V , czy to źle ?? , chcę ten zasilacz podłączyć pod Asrocka, a on ma 20 pinową wtyczkę To raczej nie problem bo już od dłuzszego czasu linia -5V została wycofana ze specyfikacji atx. Spójrz na to że wiele nowoczesnych zasiłek -5V już nie ma. Nie ma się czego bać, bo wszystko będzie działać, a już na 100% nic się z tego powodu nie ma prawa zepsuć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rengor Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Hm... a czy na abicie Nf7 można stosować ten zasilacz bez przejściówki? I jeszcze jedno, z której strony wtyczki maja wystawać te 4 piny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Czyli spokojnie mogę kupić tą przejściówkę ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chlebu Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 @britfanka tak :) @Rengor Całe 24piny nie wchodzą na Abita NF7 (sprawdzałem u siebie). Potrzebna przejściówka. Dodatkowe 4 piny byłyby po lewej stronie wtyczki ATX. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rengor Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Mam przejściówkę ale wiesz zawsze to estetyczniej wygląda jak jest od razu a nie z jakimś kombinowaniem <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chlebu Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 (edytowane) Ja dostałem z moim Topowerem taką przelotkę, jak ta na tym zdjęciu i jestem zadowolony, chociaż lepsza by była rozczepiana wtyczka, ale nie ma co narzekać :wink: Zawsze możesz kupić wtyczkę ATX 20pin i poprzekładać kabelki :D Jest trochę paprania, ale chyba warto :) Edytowane 25 Marca 2007 przez ziomalek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rengor Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 .... Zawsze możesz kupić wtyczkę ATX 20pin i poprzekładać kabelki :D Jest trochę paprania, ale chyba warto :) W sumie to jest pomysł :) ciekawe tylko co na to zenfist i jak by wyglądała po wymianie gwarancja na zasilacz :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chlebu Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Oryginalną końcówkę do szafki/kartonu od zasilacza i w razie co podmianka :wink: Tylko musisz się uzbroić w cierpliwość... przechodziłem przez to jakiś czas temu i do przyjemnych to wspomnienie nie należy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rengor Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 W sumie mogę zajść do jakiegoś sklepu komputerowego gdzie maja różne akcesoria i sie zapytać czy nie maja tego przyrządu do rozbierania wtyczek. Tak poza tym to gdzie kupić ta atx 20pin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chlebu Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Przyrząd to 2 igiełki i kombinerki :) IMO kupowanie przyrządu na 1 raz, ew 2 to strata kasy - można się przemęczyć :wink:. U mnie w Koszalinie ATX'a 20/24pin można kupić w sklepach elektronicznych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 Mam już zasilacz :) Jest super :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...