piotres Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 Czesc Sprzedalem wlasnie mojego gigabyte'a ds4 gdyz niestety srednio bylem z niego zadowolony ...szukam nastepcy, mam nadzieje ze mi pomozecie, kryteria : 1. Asus, abit lub DFI. 2. Mila cena. 3. Obsluga sli/cf. 4. Dobra wspolpraca z memkami geil pc6400 ultra 2x512 mb. 5. Dobra wspolpraca z conroe e6700 i e6600es, oraz z celkami cedarmill. 6. Dobre OC tego konfigu bez koniecznosci voltmodow . :D Poczatkowo myslalem o asusie p5b deluxe ale teraz ...widze ze nieco droga jest ta mobo jak na juz tak starszawa konstrukcje, wiec ... Co o tym myslicie ? http://www.allegro.pl/item174269182_asus_p..._pcx_gl_ra.html Z gory dzieki pozdr. Piotres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsaint Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 Myślimy, że na temat tej płytki jest założony TEN topic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damikor Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 Zmieniać DS4 na P5N-E SLI Abit AB9 QuadGT :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 Też powiem Abit AB9 QuadGT :) teraz jedna z lepszych płytek pod C2D, co do P5N-E SLI to na stałe lutowana kość biosu :blink: :lol: , 3 fazy dla CPU w tych czasach to przegięcie, moja IC7'ka ma 4 :-P tyle na ten temat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 Hmm czy to dzial co kupic? :wink: Pozatym mila cena gryzie sie z reszta wymagan [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...