pomir Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Szukam programu do ewidencji poczty. Moja siostra pracuje w duzej firmie i musi spisywac co do kogo przyszło no i kiedy oczywiscie. Takze jak znacie prog. ktory ma taka opcje to dawac mnie go tu pozdrowienia - domink Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Jak postawisz jakiś serwer poczty - to poczta przez niego odbierana jest logowana - tam masz wszystko, od kogo do kogo i kiedy. Nie wiem dokładnie o co Ci chodzi - to mam być na jeden komp - na jakąś sieć? Na jakim systemie i td.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pomir Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Nie, nie. Chodzi mi o program do ewidencji poczty tradycyjnej (nie elektronicznej) takiej co listonosz przynosi. Jak ktos ma pojecie jaki program ma taka opcje to bede wdzieczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...