KGB Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 ja na swojej wyciagnalem 945MHz na 1,85v ,a ten epox (co w podpisie) tego nie potrafi bo tylko 1,8v mozna ustawic,ale mam teraz 1700+ @2000+ bo w akademiku nie ma gdzie wc podlaczyc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Czacho! Hey, Mr. DJ! :wink: Czy bylbys na tyle uprzejmy i podal jakie masz VCore, VDimm, VAGP przy ustawieniu FSB 200? Robiles Vmoda czy bez tego poszedl na 200? Jakies dodakowe chlodzenie na mostkach N/S? Jaki proc itd. Bardzo mnie interesuje. Z gory bardzo dziekuje na fatyge . Btw. MAM KILKA SZTU EPOX 8RDA REV 1.1 PO 474 ZETA :twisted: Pozdrawiam na dzien dzisiejszy mam niestety 166x12 bo pamieci jakies kiszne seiteki nie wytrzymuja 400 MHz reszta pozostaje bez zmian a vcore mam 1,725 agp standard vdd mam 2,9, szkoda ze nie mozna wiecej nie nie robilem vmoda ale sie przymierzam do mostka ale nie wiem kiedy maturka niestety strasznie goni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Jaki Rev? kurde jutro sprawdze i dam ci znać chyba dopiero w niedziele jak nie później ale sprawdze ( a przynajmniej sie postaram) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 u mnie na razie max to 205 - REv 1.1. Na 210 nie wstaje - możliwe że dlatego że mam niechłodzony SouthBridge, a może trzeba będzie zrobić Vddmoda :D. AAA pamiątki to Seitec'i ale chodzą na CL3 przy 205 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChamRyszak Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Jaki Rev? kurde jutro sprawdze i dam ci znać chyba dopiero w niedziele jak nie później ale sprawdze ( a przynajmniej sie postaram) Widzisz, pytam dlatego, że składam właśnie komputer na tej płycie(kupiona w Gdyni za 520 czy coś) rev1.0 i jest MCP-T. Pomyslałem sobie, że coś tu śmierdzi. Może rzeczywiście ktoś przelutowuje mostki :wink: ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 hmm przegladalem lamianat plyty tylko ze nie mialem za duzo czasu ale znalazlem tylko tyle: Abit NF7 v1.0 nic wiecej nie moglem zlaleźc wiec dziwna sprawa faktycznie czyli wychodzi ze oba mamy racje :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...