timmon24 Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 tak jak w temacie moze mi ktoś powiedziec skad mogę wysyłaś darmowe smsy na PLUSA ?? bardzo proszę pamietam że kiedys wysyłałem przez stronę PLUS GSM wchodzilo sie na stara bramka jakoś tak ale tym razem to nie działa ok nie będę się rozpisywał mam konkretne pytanie !! czekam na wasze odpowiedzi pozdrawiam z pracy milego dnia Tomasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 Z gg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flashh Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 tak jak w temacie moze mi ktoś powiedziec skad mogę wysyłaś darmowe smsy na PLUSA ?? bardzo proszę pamietam że kiedys wysyłałem przez stronę PLUS GSM wchodzilo sie na stara bramka jakoś tak ale tym razem to nie działa ok nie będę się rozpisywał mam konkretne pytanie !! czekam na wasze odpowiedzi pozdrawiam z pracy milego dnia Tomasz BRAMKA PLUSA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 niestety z GG caly czas pojawia sie błąd z bramka do wysylania smsów takze nie mozna powiedziec ze dziala nawet w miare wlasciwie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 jak masz numer w plusie to tylko miasto plusa - www.miastoplusa.pl Ta darmowa bramka to shit. Jeszcze www.bramasms.pl jest ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 a jak masz w orange, to po rejestracji dostajesz chyba 30 smsów miesięcznie do każdej sieci + za granice i MMSy, ale to już obadaj sam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 a jak masz w orange, to po rejestracji dostajesz chyba 30 smsów miesięcznie do każdej sieci + za granice i MMSy, ale to już obadaj sam. Dodam, że nie trzeba miec telefonu w orange, zeby sie zarejestrowac i dostac te darmowe smsy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 niestety z GG caly czas pojawia sie błąd z bramka do wysylania smsów takze nie mozna powiedziec ze dziala nawet w miare wlasciwie No nie wiem, ja nie mam problemów z wysyłaniem z gg do plusa, do innych sieci, owszem, nie można tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxim Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 skąd wysyłasz te smsy? W pracy możesz mieć zablokowane takie usługi. Z gg na bank do plusa da sie wysyłać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 w pracy nie mam GG natomiast w domu tak i praktycznie wogólnie nie daje się wysłać no chyba że jakimś niesamowitym trafem się uda i nie wyskoczy odwieczny błąd "problem z bramką do wysyłania smsów sproboj pozniej" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 Bramki: 1. sms.plusgsm.pl 2. sms.orange.pl Do Ery się nie da niestety bez rejestrowania się na stronie bramki Smsowej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 Z konta mailowego: +48605123456@text.plusgsm.pl i leci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...