antjacek Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 Właśnie kupiłem Router amerykańskiej firmy SMC. Troche miałem dylemat bo wszyscy preferują tylko firmy bardziej znane (Asmax, D-Link, Linksys, Pentagram) ale cena takiego rotera jest porażająca. Cena za jaką kupiłem to 80 zł :-). Nie spodziewałem się niczego specjalnego i tu zostałem mile zaskoczony. Opcji konfiguracji jest więcej niż w Asmax 804U, który mam w firmie. Za tę cene nie macie nic lepszego. Polecam !!!!! w 100 %. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiPhO Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 amerekansky router - jak to ladnie brzmi :) - made in china a asmaxa to raczej trzebaby wymienic 20 miejsc za dlinkiem i linksysem a nie przed Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antjacek Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 amerekansky router - jak to ladnie brzmi :) - made in china a asmaxa to raczej trzebaby wymienic 20 miejsc za dlinkiem i linksysem a nie przed Może masz racje z tym Asmax-em ale ja go mam i działa w 100 % a o D-linkach nawet w sklepach nie wypowiadają się przychylnie. A Taiwan robi wszystkie routerki i te Linksysa i te D-Linka i inne - prawo rynku. Ważne żeby działał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...