nappy Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 Tak jak w temacie, jaki 'kombajn' proponujecie do Neło 2mb? Wymagania tak jak wyżej, QoS - podstawowy jakiś :P (ja np. CS a siostra p2p...), 4 porty. Nie pogardził bym Wifi / Printserwerem ale wiem, że to już sprawa nieco droższa :) W każdym razie nie mogę przekroczyć 300zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiPhO Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 linksys wrt54g lub wrv200 + lucent cellpipe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sett3 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 linksys wrt54g lub wrv200 + lucent cellpipe A co sadzicie o takim urzadzeniu? linksys WAG54G Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1401 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Najlepsze są te routery na które jest openWRT, czyli WRT54GS, WL500G. Ten Asus WL500G jest super... Do tego cellpipe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...