Szymon Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Yeaaahhhh George.....shake it 8O :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 hehe kilka zdjęć znam z orginału Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 BOG LOL :lol: Ostatnie najlepsze :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 ROTFL :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Dostalem taka poczte od kumpla sporo czasu temu. Swietne to jest. Wtedy usmialem sie po pachy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 buhahahahah :lol: :D a to dobre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 :lol: ROTFL :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 o <span style="color:red;">[ciach!]</span>a hahahaha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 A fe....! Długo nie dotknę żadnej kobiety... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 A fe....! Długo nie dotknę żadnej kobiety... :( Popieram :( :( :( Ludzie ja nie chce zeby mi sie to snilo po nocach i jak spojrze na jakas kobiete to zobacze 8O 8O 8O Busha, bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Pomysl fajny szzególnie ta Britney 8O 8) Ale bleeeeeeeeeeeeee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 buhahahahahaha... ooo kórwa !!! heh... bush chyba chce rozwiącać konflik z saddamem w naturze buhahahaha... LOL !!! LOL !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 :lol: ROTFL :lol: szczególnie 2 od dołu :D :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookout Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 5 rulez :lol::lol::lol: Chcialbym jeszcze dodac ze sa to calkiem dobre montarze... lepsze od wielu na necie ... Przynajmniej kolor skory sie zgadza :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 :arrow: usa nie powstydzi sie prezydenta :) :D :) - nasz tylko na solarium chodzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colis Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 za najlepiej w różu to on się nie czuje hehe dobre dobre ciekaw jestem co na to saddam ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookout Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Saddam`owi juz cieknie slinka :lol::lol::lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Chcialo sie ludziom montowac :D ale spox hahahah :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 zajebi_ste są te zdjecia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 oblecha zaraz zwymiotuje on ma gębę jak małpa szczegulnie w drugim od konca :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 No nie , no nie :) Ale efekt niezly :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 A fe....! Długo nie dotknę żadnej kobiety... :(To może mój sąsiad cię podotyka on lubi młodych blondynów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 A fe....! Długo nie dotknę żadnej kobiety... :(To może mój sąsiad cię podotyka on lubi młodych blondynów Niestety nie jestem blondynem... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 A fe....! Długo nie dotknę żadnej kobiety... :(To może mój sąsiad cię podotyka on lubi młodych blondynów Niestety nie jestem blondynem... :D To się przefarbuj i masz dobrą partię :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Co do mego sąsiada to po za tym, że pedał to spoko gość :) Casem mu ktoś z podrywanych wytrzymałość materiału przeprowadzi (ryj obije znaczy) a tak to spoko. Mi nie przeszkadza. Starszej sąsiadce czasem zakupy zrobi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Rotfl ;] ostatnie i przedostatnie :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malitek Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 ja tez to dostalem tego maila jakis czas temu, wcale mi sie to nie spodobalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 :) Choć większość już widziałem na jakiejś stronce o bushu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Krzak Tak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 hehe, niezle:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...