Tirinti Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Właśnie dostałem spam ze sklepu WP. Oferują mi komputer moich mażeń za jedyne 10 nieoproceentowanych rat po 275zł. Myślę sobie super okazja, 2750zł za komputer z moich mażeń. Kliknąłem w linka, żeby sprawdzić o jakim to komputerze maże. Oto moja wymażona konfiguracja: - monitor: 15 cali - obudowa: Miditower ATX - p³yta g³ówna: p³yta socket A - procesor: Duron 1000 - pamiêæ: 256 MB DIMM PC 133 wieczysta gwarancja - dysk twardy: 40 GB - CDROM: x52 - FDD: 3.5" 1.44 MB - karta grafiki: MX400 64MB SDRAM 64-bit TV-out - karta muzyczna: AC97 zintegrowana - klawiatura: Windows 98 PS/2 - mysz: KeyMouse PS/2 ( z podk³adk¹ ) - modem: 56k - gwarancja: 1 rok - karta sieciowa: 10 / 100 MB Te moje mażenia strasznie mnie zadziwiły, szczególnie procek AMD. Co ciekawe okazało si, że zupełnie nieznam się na matematyce. Otóż cena zestawu to 2699zł, ale ja należę do wąskiego grona wybrańców, którzy mogą kupić po specjalnej promocyjnej cenie. To znaczy z kredytem bez oprocętowania. Zamiast płacić 2699 płacę 323.88PLN, a później 10 rat po 275.13PLN. Niewytrzymałem i odpisałem Wirtualnemu Sklepowi co sądze o ich ofercie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reksio Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2002 No to pokazałeś że jesteś męski. :D BRAWO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seiryuu Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2002 ale wyobraz sobie szczesliwa mine zalozmy 10latka ktory dostanie kompa.. 1wszy komp i w ogole a do tego tani... jakos te sklepy zarabiaja :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOala Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Może się czepiam, ale: 1. Czy każdy człowiek musi jeździć Mercedesem albo BMW- chyba nie! A ten zestawik spokojnie spełnia wymagania przeciętnego użytkownika, pewnie są ludzie którzy muszą mieć top-owy zestaw tylko po to, żeby mieć the best config w stopce- ale na szczęście nie wszyscy. 2. Alternatywą dla zestawu marzeń może być P4 2,2 w cenie 2985,00 czyli dokładasz dwie stówki i masz zajebisty wisior, (ale 2,2 GHz!!!) którego możesz sobie powiesić nad biurkiem i poszpanować, że masz P4 2,2. 3. Jakoś nie bardzo wiem jak można napisać [/size]mażeń przez ż, a może można uruchomić jakiś skrypt do sprawdzania pisowni na tym forum???! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furmek Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 może można uruchomić jakiś skrypt do sprawdzania pisowni na tym forum???!sprwadzenie pisowni.. bez obrazy ale to poroniony pomysl w wielu miejscach byl juz roponowani i nigdy jeszcze nie przeszedl.. co nie znaczy ze tym razem tez tak musi byc ;P a jesli nei wiesz jak sie cos pisze to masz chyab jakis pakiet biurowy (typu Word by M$) wlkep se pierw posta tam a potem copy/paste i po problemie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 jak zwykle naciagaja ludzi, a wlasciwie biedne dzieciaki... :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjbax Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Daj spokój EDDY, nie każdy ma kasę taką jakie ma marzenia. Jak ktoś mi mówi, że chce kompa za 3000 to niestety ale na płaską 17``, XP 1800, 512MB DDR, grafa GF4 Ti 4600 i SB Audigy nie starczy !!! A do tego potem mówi, że 3000 to będzie miał jak weźmie kredyt. I co na to poradzisz ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 No tak. Najgorzej jest kupić pierwszego kompa, a później już jakoś leci :D Mamy już monitor, myszkę CDeka, Dysk Twardy, klawiaturę, głośniki itp. , które możemy przełożyć do następnego kompa. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOala Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 A ja nadal twierdzę, że to przyzwoita konfiguracja za dość dobrą kasę (co nie znaczy, że jak się poszuka to nie można kupić taniej). Co do byków- to nigdy w życiu nie napisałbym MAŻEŃ- i to nie mi potrzebny jest skrypt sprawdzający byki, a swoją drogą jak można napisać MAŻEŃ przez Ż??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Wszedlem w ten topic tylko dzieki klujacemu w oko ż :) A co do kompa marzen oferowanych przez ta firme to moze to byl e-mail, ktory szedl do Ciebie rok ? Tandetne chwyty reklamowe :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 Ja tam kupiłem za niecałe 3300 prawie 2x lepszy komp :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 super tez taki chce!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 super tez taki chce!!!!!!!!!!Po co reanimujesz taki stary topic??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 hmm. WP to wkoncu powarzny portal ale zeby mieli jakis debili od konfiguracji i wycenienia kompuw ... albo sa slabi z matmy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 SUX z WP.zadna rewelacja, tylko naciagaja ludzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 chyba Ci z w p sa cofnieci w rozwoju albo placom im miesienczie 300 zeta to by taki komp mogl byc ich marzeniem lub tez link jest skopany alboco 8O :D 8) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Sam montuje lepsze kompy za 1516 zl (bez monitora). Ale ja tam moge pomarzyc o takim konfigu... :( (jak to mowia... szewc bez butow chodzi... :cry:) Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...