case Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 mam dziwnego zonka z vcore przepalilem mostki w moim 1700+ na 12.5 -> 2000+ i vcore w biosie pokazuje mi teraz 1.612 a nie 1.600 :?: w easy tune to samo a mbm5 pokazuje ze ma na procu 1.65 :!: co kurna jest bo juz nie czaje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crategus Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 u mnie na 7vaxp caly czas daje 1,62 standardowo... bios F9/F10/F11 i caly czas to samo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Pewnie cos z zasilka.. U mnie pokazuje 1,61. Co sie przejmujesz.. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 To sa bledne przeliczenia plyty gl. Nie przejmuj sie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 jak wiecej to raczej lepiej - no chyba ze klos ma problem z chlodzeniem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Case ,to jest norma, na kazdej plycie sa odchyly ,na asusie mialem zawyzenie o 0.5v ;[ ,teraz o 0.2v ;p.A tak btw, jako ze pewien "yntelygent" zamknal ci topica a pw z kolei nie dzialaja ;/ to walne to tutaj.W demko Project IGI 2 gralem z vertexami na softwarze, inaczej rzeczywiscie sie wieszalo. Masz fulla?Jak wrazenia?Poprawili tego bug-a? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider__WAWA Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 mam dziwnego zonka z vcore przepalilem mostki w moim 1700+ na 12.5 -> 2000+ i vcore w biosie pokazuje mi teraz 1.612 a nie 1.600 :?: w easy tune to samo a mbm5 pokazuje ze ma na procu 1.65 :!: co kurna jest bo juz nie czaje No problem... ja bym się tym nie przejmował... zwykła rzecz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 "]Case ,to jest norma, na kazdej plycie sa odchyly ,na asusie mialem zawyzenie o 0.5v ;[ ,teraz o 0.2v ;p.A tak btw, jako ze pewien "yntelygent" zamknal ci topica a pw z kolei nie dzialaja ;/ to walne to tutaj.W demko Project IGI 2 gralem z vertexami na softwarze, inaczej rzeczywiscie sie wieszalo. Masz fulla?Jak wrazenia?Poprawili tego bug-a?U mnei na abicie + 0,07 A w domu na solteku drv4 + 0,09 Więc tylk opowinien się cieszyć, a nie martwić!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 "]Case ,to jest norma, na kazdej plycie sa odchyly ,na asusie mialem zawyzenie o 0.5v ;[ ,teraz o 0.2v ;p. Hmmm... np. 1.6V + 0.5V jak powiedziales to daje 2,1V !!! 8O Jak Ci proc wytrzymywal??? :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Nu sorks ;] ,braklo zera jednego :) chodzilo oczywiscie o 0,02 i 0,05 :) ,pozno bylo i wypilem browca zeby sie ululac to sie zera zapomnelo.A tak btw to moj proc widzial jush napiecie 2.22v :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...