SPeder Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 No tak widzialem to i to wlasnie nie dziala ! Malowalem 2B i 4B i nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2008 (edytowane) jaką obudowe polecicie do matx ?? sam myslałem o Tj08B lub SG03 - na + dla TJ08b że zmieści się w niej Ultra 120Extreme, Sugo trochę mniejsza i słabsze chłodzenie proca. Komp będzie chłodzony powietrzem do pracy 24/7, G33m już jedzie, procek jeszcze nie wiem (Q66/E8x), zasiłka jest (DA850), reszta nie zdecydowałem ;) Edytowane 27 Kwietnia 2008 przez Raptor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 @Raptor Chciałem ostatnio kupić budę @htpc i przeglądałem sieć w poszukiwaniach. I nic... Tak fajnie rozwiązanego systemu chłodzenia jak w TJ08 nigdzie nie znalazłem (mówimy oczywiście o matx). Dla mnie matx=TJ08 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bushwacker Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2008 A co powiecie o tym Foxxonn'ie KLIK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2008 A co powiecie o tym Foxxonn'ie KLIKok 40zł taniej niz DS2R. Płyta mało popularna, przynajmniej na hardforum. Nie wiem czy dla tych 40zł oszczędnosci warto pchać się w tego foxconna. Jak nie chcesz wydawać duzo kasy to zastanów sie nad G31. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bushwacker Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 (edytowane) No dobra dałem się przekonać :wink: Lista zakupów: Intel Core Duo E5200 2.50 GHz BOX Gigabyte GA-G33M-DS2R Goodram DDR2 1024MB 800MHz CL5.0 BOX Łącznie 570PLN Tymczasowo pamięć bez szaleństwa ale nie mam kasy na dobry zestaw i to będzie musiało mi wystarczyć na jakiś czas :wink: Później zakupi się jakieś Vitesty 2x2gb i będzie bangla :lol2: Mam jeszcze 7300GT czy zostać przy grafie zintegrowanej?? Edytowane 8 Października 2008 przez cekin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 Zależy czy grasz, jeżeli nie grasz, a komputer tylko do netu/office to szkoda kasy na gpu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bushwacker Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 Crysisa skończyłem i musiałem sprzedać 88GT na naprawę autka <_< Ale z czasem kupię coś pokroju HD4850 bo nie samym netem człowiek żyje :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metyl Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 Witam Panowie, A jak się przedstawia sytuacja obecnie na rynku, w zestawach na grudzien pojawia się G31M-S2L, ale mnie interesuje coś w wyjsciem HDMI i może troche lepszego niż G31 :) Z góry dzięki za odpowiedzi. pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Witam Sprawa jest tego typu. Sa pewne podejrzenia, ze zaczyna mi padac posiadany P5E-VM HDMI. Wysle go prawdopodobnie na serwis, ale zalozenia sa takie, zeby kupic nowa plyte a tego Asusa jak wroci pogonic na Allegro. No i teraz pytanie: jaka jest obecnie alternatywa dla tej plyty? Zalezy mi glownie na tym, zeby plytka pociagnela E7200 +OC na ~3,4GHz, do tego jakas dobra obsluga 2 Samsungow w Raidzie, koniecznie FireWire chociaz to pewnie standard i miloby bylo miec zlacze eSATA, ale to tylko jako bonus. Nie potrzebuje jakis dodatkow w postaci wyjsc HDMI etc. Dodatkowo w budzie bedzie siedziec 4x1GB (obecnie 2x1) i Xonar DS. Jesli chodzi o firmy to wydaje mi sie, ze jedynie Asusa i Gigabyte ma cos do zaoferowania. Z gory dzieki za pomoc. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...