bublus Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 jak włączam kompa to po załadowaniu systemu strasznie mi obciąża ten proces łącze tzn. upload tak jak by cały czas coś wysyłał ;/ mam neo 1Mb i cały czas jak mierze uplaud jest wykorzystywany w 100% przez co nie idzie nic zrobić bo strony ładują się tak ze szkoda gadać wydaje mi się ze w tym siedzi jakiś trojan ale żaden program mi nic nie wykrywa zna ktoś jakiś dobry sposób oprócz formata :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 Przywracanie systemu, naprawa systemu. Poza tym SpyBot, AdAware, Hijack This. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bublus Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 przywracania próbowałem od razu ale nic nie dało co do reszty to zaraz obczaje :D thx :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astro Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 Wlacz autoruns ,przejdz do zakladki winlogon i odznacz podejrzane skladniki uruchamiane razem z winlogon.exe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 Wklej log z gmera z zakladki rootkit + log z comboscan (w zalaczniku, spakowane!). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...