Kolczu Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 Witam! Mam problem.. Mianowicie kupilem ostatnio Zalmana 7000B-Cu. Tylko jest maly problem.. Nie mam dziurek w plycie glownej na jego instalacje.. Jest to gniazdo 462 (A). Czy jest jakas mozliwosc wrzucenia tego wentylatora na ten Socket bez dziurek w plycie glownej? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 Witam! Mam problem.. Mianowicie kupilem ostatnio Zalmana 7000B-Cu. Tylko jest maly problem.. Nie mam dziurek w plycie glownej na jego instalacje.. Jest to gniazdo 462 (A). Czy jest jakas mozliwosc wrzucenia tego wentylatora na ten Socket bez dziurek w plycie glownej? Pozdrawiam trzeba było myśleć, potem brać się za kupowanie Musisz poszukać takiego specjalnego koszyka zakładanego na socket. Z coolerami pentagrama to kiedyś było. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolczu Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 Rozgladalem sie czy bedzie pasowac ale widocznie nie za dobrze :P Gdzie moge znalesc taka przystawke o ile ona istnieje? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michall91 Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 w mcs byla taka zapinka do blokow wodnych, powinna tez sie nadac, ale nie wiem czy dalej to maja i jak sie nazywa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 Jak znasz kogos, kto ma starego Pentagrama (a'la Zlaman) QC/QVC-80/.../120 i nie uzywa go na Socket A, to tam w zestawie ma zbędną ramkę dzieki której daje się zakladać (przynajmniej Pentki) na płyty bez dziurek. Może Zalman przypasuje. :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 http://mcs.pc.pl/produkt19.html ale nic to nie dawalo , juz ktos tak kombinowal i docisk byl za maly :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 To ja sie podepne do tematu. Sprawa troche inna poniewaz mam wersje A i nie mam mocowania na 939 a potrzebuje wlasnie na 939 zamocowac. Rozchodzi się tu w sumie tylko o te tulejki pomiedzy ramionami wentyla i mobo. Czy ktos ma moze i byłby w stanie odsprzedać albo chodziaz zmierzyc ich wyokosc bo nie ma tego w specyfiacji coolera na stronce zalmana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Pierwsze słysze żeby 7000A nie miał mocowania do 939 (sam miałem A) ;] A pozatym da się to bez tych tulejek jak ty to nazywasz (moim zdaniem to bardziej kołeczki są) da się zamontować, poprostu musisz skombinować śruby sięgające backplate. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 wyglada na to ze po prostu ich nie dostalem w zestawie to byla uzywka i jak kupowalem mialem socket A i jakos nie myslalem o 939 :? tak samo nie dostalem backplate'a a te tulejki co mowilem to chodzi o to co na zdjeciu takie zlote ale chyba masz racje bede musial sobie jakies srubki znalezc dlugie i sprobowac skrecic problem tylko w tym ze tem moj zalman ma przycieta zapinke bo nie nie miescij poprzedniemu wlascicielowi na jakies mobo i teraz bedzie trzeba jeszcze zapinke przedluzyc :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 to byla uzywka i jak kupowalem mialem socket A i jakos nie myslalem o 939 :? tak samo nie dostalem backplate'a a te tulejki co mowilem to chodzi o to co na zdjeciu takie zlote ale chyba masz racje bede musial sobie jakies srubki znalezc dlugie i sprobowac skrecic problem tylko w tym ze tem moj zalman ma przycieta zapinke bo nie nie miescij poprzedniemu wlascicielowi na jakies mobo i teraz bedzie trzeba jeszcze zapinke przedluzyc :mur: Jak postawisz piwo, to podeślę Ci backplate i te złote śrubki, mam też te aluminiowe elementy mocujące do koszyka (w Wawie możesz sobie odebrać osobiście) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiaad Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 wyglada na to ze po prostu ich nie dostalem w zestawie to byla uzywka i jak kupowalem mialem socket A i jakos nie myslalem o 939 :? tak samo nie dostalem backplate'a a te tulejki co mowilem to chodzi o to co na zdjeciu takie zlote ale chyba masz racje bede musial sobie jakies srubki znalezc dlugie i sprobowac skrecic problem tylko w tym ze tem moj zalman ma przycieta zapinke bo nie nie miescij poprzedniemu wlascicielowi na jakies mobo i teraz bedzie trzeba jeszcze zapinke przedluzyc :mur: zapewne posiadał epox 8rda+ rev 1.1 ...2.2 ;-) ja mam takie mobo i trzba przyciąc aby nie kolidowało .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...